Ascensionare și Reactivare ADN – Întoarcerea Acasă

Geneza Cabalah

Există doar 2 lucruri în Univers, Creatorul și Creatura.

La Momentul O Dumnezeu a emis forma gând, intenția, manifestarea, Prana, KI-ul, Lumina, Iubirea Necondiționată, cum alegem să îi spunem, și a creat Omul Primordial, pe Adam HaRishon.

Scopul Universului este de a crea o Creatură și de a o umple pe aceasta cu o plăcere infinită. Dacă suntem în Armonie cu acest scop ne va fi bine, dacă nu ne va fi tot bine, dar vom suferi până atunci. Este alegerea noastră, Liberul nostru Arbitru.

Atributul Creatorului este Dăruirea Infinită, iar Atributul Creaturii este Primirea Infinită. Datorită acesteia din urmă Omul Primordial a căzut 5 Niveluri, 5 Lumi Spirituale, fiecare dintre acestea fiind formată din 25 de SubNiveluri, până a ajuns dincolo de o barieră energetică unde se află Lumea așa cum o vedem / vedeam noi. Orice acțiune pe care o face aici nu are nici o influență asupra lumilor spirituale. Când a trecut de această barieră s-a divizat / spart în 600.000 de Suflete, apoi multiplicarea a continuat. Este ceea ce numit Părți de Suflet Traumatizate și Refulate. Lecția noastră este să le Recuperăm, Vindecăm și Reintegrăm, întorcându-ne astfel Acasă, și inversând Big Bang-ul. Pentru asta trebuie însă mai întâi să ne curățăm pe noi și să îi ajutăm și pe cei de sub noi să o facă. Instrumentul pentru acest Proces este Iertarea. Alte Instrument sunt Chaneling-ul cu Sinele Nostru Superior, cu Liberul Arbitru, Dedublarea, Mentoring-ul etc.

Pentru programări mă puteți suna, dacă doriți, la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono, NLP și Holistic

Reclame

Un răspuns la „Ascensionare și Reactivare ADN – Întoarcerea Acasă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s