Banii – o modalitate de schimb energetic

Este timpul, acum, după ce pe 28 Septembrie 2015 planeta noastră a trecut din dimensiunea a IV-a a Existenței, în cea de-a V-a, să tratăm aspectul banilor în lumina noii energii. Marea noutate în legătură cu această Nouă Energie este reprezentat de faptul că ea nu mai este Duală. Acest lucru este nou chiar și pentru unii Maeștrii Ascensionați, cum ar fi Adamus de Saint Germain, care vorbea recent într-unul din chanelingurile sale despre acest lucru.

Energia Banilor

Vă propun să facem un Exercițiu.

Luați o foaie de hârtie sau deschideți un document text pe computerul vostru, relaxați-vă, intrați într-o stare de meditație cu ochii deschiși, iar apoi permiteți-vă să primiți de la Sinele vostru Superior un download cu credințele voastre legate de bani, iar pe măsură ce acest proces se desfășoară, redați-le în timp real, fără cenzura minții voastre conștiente. Unele dintre programele limitative care au fost relevate în cursul unui astfel de proces sunt: Banii sunt ochiul dracului, Banii sunt ispită, A vrea bani înseamnă să fii lacom, Dacă ai bani nu poți duce o viață spirituală, Banii se obțin cu sudoarea frunții, Trebuie să muncești din greu ca să ai bani, Banii trebuiesc economisiți, Bunii nu aduc fericirea, Banii sunt o modalitate de schimb energetic.

Toate aceste programe, în afară de ultimul, nu mai sunt adecvate noilor energii care există acum pe planeta Pământ, și ele trebuiesc dezinstalate, în mod analog în care dezinstalăm un program care nu ne mai trebuie, sau care ne dăunează, de pe computerul nostru. Dintre instrumentele cu care putem face acest lucru menționăm: conștientizarea, motivația, vizualizarea, afirmarea sau manifestarea. Ele au un efect mult mai mare într-o stare modificată de conștiință, cum ar fi frecvența undelor cerebrale Theta, în care suntem conectați cu Sinele nostru Superior, iar Cenzorul dintre Conștient și Subconștient este dezactivat. Acest Cenzor are rolul de a nu permite să pătrundă în mintea noastră subconștientă amintiri dureroase, pe care nu suntem pregătiți încă să le suportăm, de frecvență joasă, din această viață, din perioada dintre vieți, din vieți anterioare, sau din Lumile Spirituale.

Pe măsură ce noi ascensionăm, ne mărim zona conștientă, de control, în detrimentul zonei subconștiente, pe care nu o putem controla, ba chiar dimpotrivă, ea ne controlează pe noi, dar fără a conștientiza acest lucru.

Să facem acum, dacă sunteți de acord, un al doilea exercițiu.

Scrieți pe o foaie de hârtie, sau într-un document Word, toate lucrurile pe care le-ați face dacă ați avea acces nelimitat la bani.

Veți descoperi că foarte multe dintre aceste lucruri nu necesită bani, că îi aveți deja pe aceștia din urmă, dar nu ați conștientizat până în acest moment, sau că dacă ați avea în acest moment acces la mai mulți bani v-ați face rău vouă, altora sau Creației, de unde și zicala: Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce.

Din practica mea ca terapeut am observat că oamenii pentru care mă ofeream să lucrez pe gratis, pentru că nu aveau, sau afirmau că nu au bani, nu veneau la programări, ori nu se deschideau ca să să poată realiza schimbul energetic între terapeut și pacient. Astfel încât pierdeam și eu și ei.

Pentru programări mă puteți suna, dacă doriți, la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai FătulescuTerapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono, NLP și Holistic, Consilier de Dezvoltare Personală, Spirituală și de Afaceri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s