Program de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare format din 7 Module

Să ne imaginăm acest Program ca pe un Sistem de Operare Divin cu care noi am fost înzestrați în momentul creației noastre, dar care a fost și este virusat prin intermediul unor alte programe de pe Pământ, cum ar fi religiile, anumite sisteme spirituale, filozofice, sau psihologice, sistemul de educație, mass-media, politica, etc., în scopul manipulării, timorării, ascunderii adevărului, subordonării și controlului asupra noastră. Ne putem gândi la sistemul de operare de pe computerul personal prin intermediul căruia putem lansa programe precum: sistem de gestionare de documente, browser de navigare pe Internet, sistem de gestionare a setărilor, sistem de ștergere, editor de texte, sistem de gestionare a bazelor de date, player multimedia etc. Odată instalate și executate pentru prima dată aceste Module, ele vor rula de acum înainte automat, în background-ul conștiinței noastre. De fiecare dată când vom avea nevoie să lucrăm cu ele în mod conștient, va fi suficient să le apelăm într-un mod similar în care maximizăm programele aflate în așteptare pe Task Bar-ul Desktopului nostru.

Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare

Scopul principal al acestui Program este să ne facă să conștientizăm la modul cel mai practic, palpabil și eficient, că noi nu suntem cei care am fost învățați și educați că suntem, că nu suntem cei care am venit în această formă de existență și vom părăsi această formă de existență și conștiență pentru o alta, mai înaltă, și tot așa, în cadrul Sistemului Karmic al Pământului, iar în acel moment vom începe să ne ridicăm deasupra lui. Atunci ne vom da seama că noi nu suntem poveștile noastre de pe Pământ, nici din această viață, nici din viețile anterioare de aici, și nici dintre perioadele dintre vieți, petrecute tot în spațiul energetic al acestei planete. Pur și simplu acele povești nu ni s-au întâmplat nouă, ci celor care credeam că suntem, și astfel, de acum încolo, ele nu ne mai pot afecta în nici un fel. Vom mai realiza faptul că nu suntem cu adevărat responsabili din punct de vedere superior pentru acestea, ci vom preda această „responsabilitate” la o Instanță Superioară, aflată în afara Câmpului de Influență al Terrei.

Ne vom aminti poate atunci că noi am venit pentru prima dată pe Pământ de pe o altă Planetă, având ca misiune inițială tocmai ridicarea vibrației acestuia, cu tot ce este pe el, în el, și în jurul lui. Pentru asta a trebuit să acceptăm regulile de aici, să uităm cine suntem cu adevărat, și care este Misiunea noastră. Și asta s-a întâmplat mereu și mereu, în fiecare viață, și în fiecare perioadă dintre vieți. Dar acum am început să ne trezim, ajutați bineînțeles de faptul că acesta este Planul Superior pentru Planeta noastră, aflat în plină și tot mai accelerată desfășurare. Etapele cele mai importante ale acestui plan au fost: anul 2006, 21 Decembrie 2012, 8 August 2015 – 28 Septembrie 2015 – atunci când Pământul a trecut din dimensiunea a IV-a Spirituală în cea de-a V-a. Anii 2016 și 2017 reprezintă cu adevărat implementarea, testarea și acomodarea cu aceste schimbări, și continuarea navigării Pământului din punct de vedere al frecvenței și vibrație în sus, din zonele de frecvență și de vibrație mai joasă ale celei de V-a dimensiuni, spre zonele mai înalte ale acesteia. Și chiar dacă nu am venit de pe altă Planetă, dacă am fost creați când Pământul era liber, sau chiar în perioada de vibrații joase ale acestuia, Misiunea rămâne aceeași, prin conectare și conlucrare cu forțele superioare de vibrație și frecvență înaltă.

Am simțit asta mereu, undeva în forurile noastre cele mai profunde, dar acum vom înțelege în sfârșit de ce avem sentimentul că nu aparținem acestei lumi, că locul nostru este altul, că principiile după care funcționăm cu adevărat sunt diferite. Vom afla astfel de ce suntem priviți ca niște intruși, ca niște viruși, ca niște ființe parașutate de pe altă planetă, și de ce se trage în noi din toate pozițiile. Și atunci când vom înțelege aceste lucruri vom ști cum să le arătăm celorlați că lucrăm pentru ei, nu împotriva lor, vom ști cum să o facem mai eficient, ne vom alătura și vom intra în familia celor care deja au realizat și și-au asumat aceste lucruri, și îi vom ajuta și pe cei de sub noi să se curețe energetic, să se Trezească, și să Ascensioneze.

Este cu adevărat o Declarație de Independență a Spiritului, făcută la cel mai înalt nivel posibil din acest moment, și al fiecărora dintre etapele care vor urma de acum încolo. Și de data asta nimeni și nimic nu vor mai putea bloca acest proces, ba dimpotrivă, vom primi instrumentele și informațiile necesare pentru desfășurarea lui, împreună cu instrumentele de folosire și sprijin în implementare. Acest proces este obligatoriu de a fi desfășurat, dacă nu acum, atunci când vom fi pregătiți,  noi avem controlul doar asupra vitezei lui.

Cele șapte Module / Sub-programe sunt:

Modul I. Reconectarea cu Esența noastră Divină Primordială:

Modulul II. Conectarea cu Conștiința Galaxiei, cu Inima Galaxiei, cu Fluxul Cosmic de Energie, și Curtea de Echitate Spirituală Galactică;

Modulul III. Recuperarea energiilor pierdute în urma proiecțiilor vătămătoare sau lipsite de iubire trimise de alții, precum și a energiilor rămase blocate prin proiecțiile vătămătoare sau lipsite de iubire pe care noi le-am făcut asupra altora;

Modulul IV. Minimizarea ego-ului și preluarea celor mai importante roluri actuale ale acestuia de către Esența noastră Divină Primordială, care va relua astfel controlul asupra ființei noastre;

Modulul V. Recuperarea energiilor blocate în regretele asupra trecutului, în nemulțumirile față de cum stau lucrurile în prezent în viețile noastre, și în grijile față de viitor;

Modulul VI. Curățarea și revelarea straturilor adânci ale conștiinței noastre, extinderea acesteia dinspre mintea conștientă înspre mintea subconștientă, ridicarea vibrației ei și redobândirea controlului;

Modul VII. Rezilierea sau renegocierea Contractelor Sufletului și Spiritului pe care le-am semnat la intrarea în Câmpul Energetic al Pământului și în timpul vieților petrecute în sfera de influență a acestuia, precum și în perioada dintre aceste vieți.

După derularea acestui program vom fi capabili:

1. Să ne trăim viețile conduși de Esența Divină Primordială din noi.

2. Să lucrăm cu energie pură, nealterată de forțele de vibrație joasă care conduc încă Pământul, asigurându-ne astfel că nu putem fi manipulați și abătuți de la Misiunea noastră.

3. Să avem relații de vibrații mai înalte cu celelalte persoane și cu noi înșine.

4. Să ne transformăm ego-ul dintr-un stăpân într-un colaborator.

5. Să avem la dispoziție în fiecare moment Prezent Etern toată energia pură și nealterată pe care o deținem din punct de vedere superior dintotdeauna și pentru totdeauna.

6. Să cunoaștem ce este în adâncul minții noastre și cum lucrează aceste lucruri.

7. Să ieșim de sub influența unor constrângeri conștiente sau subconștiente din trecut.

8. Să alegem sau să respingem cu adevărat liberi, în deplină cunoștință de cauză, și cu clauze de reziliere sau renegociere.

9. Să ne planificăm în cunoștință de cauză viețile viitoare, atunci când va fi cazul, negociind, introducând în contracte clauze de reziliere, renegociere, cerând o informații și explicații cât mai amănunțite, solicitând să fim duși în fața Consiliilor Spirituale cele mai Înalte, și recunoscând dacă aceste lucruri se petrec cu adevărat sau doar sunt simulate.

Vom prezenta pe larg fiecare dintre aceste Module în articolele următoare.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail la adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu FătulescuTerapeut Reiki și Theta Healing

 

Reclame

4 răspunsuri la „Program de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare format din 7 Module

  1. Pingback: Modulul 1: Reconectarea cu Sinele tău Superior | Curățare Energetică, Reconectare, Trezire și Ascensionare·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s