Urinatul frecvent și eliminarea energiilor negative

Urinatul frecvent apare de obicei la vârste înaintate. Uneori el este legat de probleme sexuale. Dar acest fenomen poate apărea și la persoane mai tinere. Atunci când nu există organe de profil afectate și nici o cauză fiziologică înseamnă că problema este eminamente psiho-emoțională. Orice boală, afecțiune sau neplăcere este un semn că trebuie să schimbăm ceva în viața noastră, deci ne este dată spre binele nostru, pentru evoluția noastră.

urinatul des

Urinatul este principalul mod prin care organismul unei persoane elimină energiile negative. Dacă acesta este prea des, și poate chiar într-o cantitate mai mică decât în mod normal, înseamnă că am acumulat prea multe energii negative și este timpul să ne facem niște curățări. Cum face acest lucru? Există mai multe metode, dintre care fiecare poate să le aleagă pe acelea cu care rezonează cel mai mult. Ele se împart în fizice – detoxifierea organismului, energetice și psiho-emoționale. Pentru acestea din urmă se pot folosi psihoterapii, terapii alternative sau auto-tratament.

Acest fenomen este întâlnit la început îndeosebi spre dimineață. Poate fi un semn că nu trebuie să mai dormim atât de mult, că trebuie să facem mai multe lucruri, că trebuie să schimbăm ceva în preocupările și activitatea noastră. Când el începe să apară tot mai mult în timpul zilei poate ajunge chiar să ne provoace anxietăți cu privire la ieșitul din casă și la întâlnirea cu alți oameni. Aici trebuie să luăm în considerare să ne revizuim relațiile, să privim oamenii și pe noi cu alți ochi, să fim mai înțelegători și iertători cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Așa cum spunea neurologul Constantin Dulcan: „Vrei să te vindeci? Împacă-te cu vecinul!”.

Culoarea închisă a lichidului urinar este de asemenea un indiciu al eliminării energiilor negative. Putem constata acest fenomen după ce ne certăm cu cineva, când ne apasă o problemă, ne deranjează ceva, sau chiar după ce ascultăm pe cineva care ni se plânge. În cel din urmă caz are loc un transfer de energie, care este cu atât mai mare cu cât suntem mai empatici, mai sensibili.

Este de asemenea un semn că persoana respectivă anticipează că se va întâmpla ceva rău, și atunci dorește să elimine preventiv cauza. Acest lucru se întâmplă în cazul stărilor de angoasă, anxietate sau depresie.

Pentru programări mă puteți suna la numărul de telefon , sau trimite un e-mail la adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Plata se poate face pe bază de donație la latitudinea clientului (pentru terapiile desfășurate la cabinet).

Radu Mihai FătulescuTerapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopo și Holistic

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s