Transă de programare a inconștientului pentru rezolvarea unei probleme

Într-o stare de transă, adică o stare de conștiință modificată, ne adresăm direct inconștientului, care este mult mai puternic decât conștientul. În timp ce conștientul nostru controlează aproximativ 5% din procesele vieții noastre, inconștientul le controlează pe restul de 95%. În timpul dialogurilor noastre interioare am observat de multe ori că atunci când ne propunem să facem ceva intervin alte voci care ne spun propoziții de genul: „Nu poți să faci asta!”, „Nu ești suficient de bun!”, „Nu ești suficient de perseverent!”, „Nu ai voință!”, „Vei eșua și acum, așa cum ai făcut-o în nenumărate alte rânduri!”, etc. Aceste mesaje vin de la lucrurile refulate din trecutul nostru. Atunci când o întâmplare este prea dureroasă pentru a putea fi suportată, când aceasta rănește prea tare amorul nostru propriu, ea este ștearsă din câmpul conștiinței și trecută în inconștient, de unde deși nu ne-o mai amintim, continuă să influențeze în mod negativ viața noastră. Aceste lucruri ne-au fost spuse în trecut de părinți, profesori, sau colegi, și au fost repetate de atâtea ori, sau ne-au afectat atât de tare încât au creat tipare comportamentale repetitive nebenefice.

NLP

După inducerea transei beneficiarul va fi invitat să își amintească situațiile similare cu care s-a confruntat și pe care le-a rezolvat cu succes. Ce acțiuni a întreprins, ce oportunități i s-au ivit, cât timp a durat, cine l-a ajutat, cum s-a simțit după aceea, cum și-a privit problema după rezolvare, cum s-au comportat ceilalți? Îl vom invita să aducă aceste lucruri la suprafața inconștientului său pentru a le accesa primele atunci când se va simți descurajat sau deznădăjduit. Îi vom cere de asemenea să găsească și lucrurile care l-ar putea împiedica la atingerea obiectivelor, să le demonteze, și să le depoziteze într-un loc în care să nu poată fi accesate de către mintea conștientă.

Beneficiarul va constata că de fiecare dată când s-a confruntat cu o astfel de problemă i-a fost mai ușor să o rezolve decât data trecută, a durat mai puțin timp, iar progresul a fost mai mare. Se va crea astfel un mecanism psihic inconștient care îl va ajuta să depășească mai repede impasul prezent. El va conștientiza faptul că aceste încercări îi sunt date pentru binele și pentru evoluția sa. Va putea să mulțumească Divinității pentru acest lucru, iar recunoștința ne aduce un însemnat plus de energie pozitivă.

El va fi rugat să se imagineze într-un viitor când această problemă a fost rezolvată. Cât timp a trecut? Cum a făcut să o rezolve? Cum se simte? Cum îl privesc cei din jurul lui? Îl vom invita să se vizualizeze pe el cel de acum în cadranul mental din partea stângă, care simbolizează trecutul, iar pe cel din viitor în cadranul din dreapta, care simbolizează viitorul, și să poarte un dialog.

Rememorarea acțiunilor pe care care le-a întreprins și le întreprinde pentru rezolvarea situației este de asemenea de un mare ajutor. Cum sunt acestea față de acțiunile întreprinse în trecut în situații similare? În afară de soluția sau soluțiile la care s-a gândit ar mai putea exista și altele? De multe ori faptul că noi ne imaginăm că o problemă are o singură soluție ne poate împiedica să o rezolvăm. Poate ar trebui de fapt să facem altceva decât ceea ce credem că trebuie să facem.

O problemă de matematică se compune plecând de la soluție spre ipoteză. Tot astfel, este important să știm că inconștientul nostru are deja soluțiile la toate problemele noastre, numai că noi nu suntem conștienți de acest lucru. Starea de transă ne permite să aducem aceste soluții la suprafață. Putem face un experiment foarte interesant și care ne va face să ne simțim foarte bine. Să scriem pe o foaie de hârtie, în ordine cronologică, etapele problemei, apoi să citim propozițiile sau frazele de la sfârșit la început. Nu-i așa că vă simțiți mult mai bine?

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail la adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu FătulescuTerapeut Reiki și Theta Healing

Anunțuri

Un răspuns la „Transă de programare a inconștientului pentru rezolvarea unei probleme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s