Modulul 6. Curățarea straturilor conștiinței

Este important să fim tot timpul conștienți de faptul că acest proces de curățare în vederea Ascensiunii este unul care nu poate fi și nu trebuie să fie grăbit. Ego-ul repetă judecăți asupra ta și a altor persoane, îți readuce la suprafață memoriile dureroase și tiparele emoționale pe care ți le-ai construit pe tot parcursul vieții, așa că este nevoie de timp pentru a le înlătura. Vestea bună este că acest Sistem de Curățare face procesul foarte eficient.

aura energetica

Trebuie să fii conștient de faptul că te confrunți cu un nivel adânc al unei probleme și să fii recunoscător că acesta ți-a fost relevat astfel încât să îl poți curăța atât cât poți în acest moment. După ce vei curăța cât de mult poți acum spune-ți următoarele: “Voi fi reține acest tipar al minții mele iar atunci când se va manifesta din nou voi continua să îmi recuperez energia blocată în el.”.

În timpul procesului de recuperare a energiei din concepțiile și atitudinile limitative auto-create, ego-ul se va inflama și va încerca să preia din nou controlul. Modul în care va face acest lucru diferă de la o persoană la alta, dar lucrurile după care trebuie să te uiți sunt: izbucniri emoționale iraționale, judecarea propriei persoane, a altor oameni, a modului cum stau lucrurile în viața ta în acest moment, gânduri lipsite de noimă, reactivarea unor emoții dureroase din trecut, griji față de viitor, încercarea de a-i domina sau controla pe alții etc.

În momentul în care aceste lucruri se întâmplă mulțumește-i ego-ului tău pentru că ți-a relevant următorul strat, minimizează-l, apoi angajează-te în procesul de recuperare a energiei din acel lucru. Derulând acest proces ori de câte ori vei simți nevoia, conștient sau în background, vei descoperi structura ego-ului tău, iar lupta ego-ului pentru importanța lui îți va scoate la suprafață problemele din conștiința ta care nu au fost încă rezolvate.

Nu numai că ego-ul nu va mai fi cel mai mare dușman al tău, el chiar va deveni un agent inconștient în procesul de diminuare a sa. Odată ce ego-ul va fi redus până la nivelul corect el poate reveni la rolul său inițial și natural de Sistem de Navigare sau de Asistent Manager, legătura cu Sinele tău Superior va fi restabilită.

Un instrument foarte important în realizarea acestui deziderat este cel pe care Gary Craig, inventatorul EFT (Tehnici de Eliberare Emoțională) îi numea cei 6 Piloni ai Vindecării:

  1. Iertarea de Sine (30 de zile fără întrerupere – 15′)
  2. Iubirea și Acceptarea de Sine (30 de zile fără întrerupere – 15′)
  3. Iertarea altor Persoane (30 de zile fără întrerupere – 15′)
  4. Acceptă-ți umbrele (30 de zile fără întrerupere – 4′)
  5. Mă predau (Facă-se voia Ta – 30 de zile fără întrerupere – 4′)
  6. Procedura de Pace Personală – Rescrierea unei ”Traume” pe zi, timp de 3 Luni = 90 de ”Traume”/Probleme

NOTĂ: Vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima Ședință de Terapie

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

Anunțuri

Un răspuns la „Modulul 6. Curățarea straturilor conștiinței

  1. Pingback: Călătoria Eroului – Dialog cu Dumnezeu | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s