Vindecarea și echilibrarea trupului, minții, sufletului și spiritului

Pentru o vindecare completă și durabilă este ideal să lucrăm în același timp pe cele 4 corpuri principale ale noastre: corpul fizic, corpul emoțional/sufletesc, corpul mental și corpul spiritual. În timpul tratamentului ne echilibrăm nu numai pe noi ci contribuim la echilibrarea întregii lumi.

Curățarea chakrelor și a aurei

Ochii

Relaxarea ochilor produce relaxarea întregului corp. Această vindecare nu se produce numai fizic, prin acoperirea lor cu palmele. În același timp sunt vindecate și lucrurile, întâmplările sau oamenii a căror vedere ne-a afectat și este ștearsă energia asociată. În același timp ne vom vedea pe noi și lumea din jurul nostru cu alți ochi, într-o manieră mai favorabilă, și tot astfel ne vor vedea și ceilalți pe noi. Din punct de vedere fizic se poate constata scăderea dioptriilor sau chiar renunțarea la ochelari.

Chakra coroanei

Chakra coroanei este cea mai importantă dintre cele șapte. Prin ea se produce conectarea cu Sinele nostru Superior și se restaurează ordinea spirituală. În felul acesta ne vindecăm corpul nostru spiritual. Ne echilibrăm cele două emisfere ale creierului. Emisfera stângă coordonează partea dreaptă a corpului și este rațională, logică și masculină. Emisfera dreaptă este responsabilă cu partea stângă a corpului, și este emoție, iubire, intuiție, feminitate. Ne prevenim astfel durerile de cap și ne bucurăm mai mult de viață.

Urechile

Poziția necesară pentru această vindecare este foarte confortabilă și protectivă. Ea face ca energia să circule corespunzător prin întregul corp. Vindecarea urechii interne ne aduce un plus de echilibru, claritate, orientare și încredere în sine. Din punt de vedere psihic și emoțional începem să ne vindecăm de toate lucrurile pe care le-am auzit și care ne-au deranjat.

Gura

Ajută la vindecarea dinților și a traumelor emoționale legate de ei cum ar fi o relație proastă cu tatăl sau vinovăția legată de faptul că ni se pare că mâncăm prea mult sau prea puțin. Din punct de vedere psiho-emoțional sunt vindecate sentimentele de vinovăție și rușine datorate de vorbele pe care le-am adresat altor persoane, sau pe care ne-am abținut să le rostim. Duce la o relație mai bună cu oamenii și cu noi înșine, creșterea stimei de sine și acceptarea propriei persoane și a celorlalte așa cum sunt, fără să simțim excesiv nevoia de a le schimba.

Glanda Pineală și ceafa – Al treilea ochi

Prin vindecarea acestei chakre ne reconectăm cu intuiția noastră și cu încrederea de a o urma. Vindecăm episoadele în care regretăm că am făcut acest lucru, fie singuri, fie influențați de o altă persoană. Această chakră funcționează ca o antenă parapsihică prin care emitem și primim informații dinspre și înspre Univers. Un exercițiu foarte bun pentru a ne dezvolta al șaselea simț, cel responsabil de percepțiile extrasenzoriale, este testul muscular prin care punem o întrebare, iar dacă ne înclinăm în față răspunsul este Da, iar în spate este Nu.

Tâmplele

Aici sunt situate primele două din cele șase chakre secundare, iar vindecarea acestora permite circularea unei mai mari cantități de energie prin întregul nostru organism.

Gâtul

Vindecarea acestuia calmează mintea și sufletul, îmbunătățind comunicarea, relațiile cu ceilalți și crescând încrederea în sine. Permitem aducerea unei cantități cât mai mari de energie și vitalitate în întreg corpul și organismul nostru. Gâtul reprezintă de asemenea prima joncțiune sau tranziție a corpului nostru, făcând legătura dintre cap și restul corpului.

Inima

Această vindecare produce deschiderea noastră către iubire, intensitatea acestei, și ne crește capacitatea de a da și primi iubire, și de a ne bucura într-un mod tot mai plenar de viață. Vindecăm în același timp și toate momentele în care am simțit că iubirea noastră nu este împărtășită, ne-am simțit vinovați că nu răspundem suficient la iubirea altcuiva, sau ne-am simțit singuri, izolați sau urâți. Ne stimulăm sistemul imunitar și ne protejăm împotriva declanșării oricărei boli.Dragostea ne face întotdeauna extrem de puternici. Stimulăm de asemenea o glandă foarte importantă numită timus, care este responsabilă printre altele de lupta împotriva cancerului, fericire și circulația optimă a energiei prin întregul nostru organism. Este o veritabilă reconectare a noastră la întregul Univers, prin restaurarea legăturii cu Principiul de Bază al Acestuia, Iubirea pentru Tot și Toate.

Plexul solar

Această chakră este Soarele nostru Central, sediul puterii noastre personale, conexiunea cu centru Universului, un dispecer principal al bunei circulații a energiei prin întregul organism, piatra unghiulară a încrederii în sine. Prin acest procedeu ne restaurăm energia, și ne deschidem pentru primirea unei cantități imense de vitalitate.

Chakra sacrală/sexuală

Această curățare facilitează curgerea energie în și dinspre organism, îmbunătățind funcționarea Legii Atracției. Relaxarea acestei zone generează un sentiment de căldură care îmbunătățește acceptarea față de viață și produce primirea unei cantități mai mari de încredere în sine. Ea reprezintă și un excelent de procedeu de Curățare a Copilului din Pântecul Mamei, a traumelor suferite de noi sau de copii noștri, în cazul femeilor, în perioada intra-uterină, și o tăiere a Corzilor Energetice Negative care ne leagă de părinții sau de copii noștri. Se produce o îmbunătățire a relației cu banii și crește creativitatea.

Chakra de bază

Această vindecare permite împământarea energiei noastre și ne mărește încrederea în viață. Sunt vindecate nevoile de bază cum ar fi: nevoia de hrană, adăpost, protecție, sau procreare/sex, și se diminuează îngrijorările și nemulțumirile în legătură cu partea financiară. Devenim mai echilibrați și mai realiști, mai cu picioarele pe Pământ, și căpătăm mai multă claritate, încredere și bucurie.

Umerii

Aici sunt situate chakrele secundare 3 și 4, din cele 6. Vindecarea acestei zone ne eliberează de toate poverile fizice, energetice, psihice și emoționale pe care le purtăm. Ne permitem să fim pur și simplu ceea ce suntem cu adevărat. Relaxarea umerilor produce relaxarea întregii noastre coloane vertebrale care este sediul fizic al chakrelor, gâtului și sistemului nervos.

Partea superioară a coloanei vertebrale și inima

Vindecând această zonă ne deschidem spre iubire, încredere, compasiune și liniște interioară, putând percepe astfel mai bine frumusețea vieții, putându-ne astfel să ne bucurăm mai mult de ea, prin armonizarea inimii și a raportului primire/dăruire.

Partea centrală a coloanei / partea opusă plexului solar

Ne permite să primim mai multă energie și vitalitate în întregul nostru corp, îmbunătățindu-ne viața sexuală și dobândind o forță excepțională. Această zonă reprezintă suportul vieții noastre. Vindecarea acestei zone ne permite să ne eliberăm de părțile dureroase din trecutul nostru, stres și suferință și să ne deschidem spre un prezent și viitor mai bun.

Partea inferioară a coloanei, baza acesteia și șoldurile / Chakra sacrală

Chakra sacrală/sexuală este responsabilă de sexualitate, creativitate și de relația cu banii. Curățând această chakră devenim mai creativi, ne sporește capacitatea de a ne folosi talentele pentru a ne ajuta mai bine pe noi și pe alții. Șoldurile corespund ultimilor două chakre din cele 6 secundare. Curățarea acestora face ca energia să circule mai liber prin corpul nostru. Efectul purificator este similar cu acela al unei cascade sau al unui râu repede și cristalin de munte. Aici este sediul energiei sexuale, sau a șarpelui Kundalini, ca începe astfel să fie trezit, vindecat și eliberat, începând apoi să urce șerpuit, deschizându-ne, curățându-ne și echilibrându-ne întregul sistem de chakre.

Chakra de bază

Lucrând asupra părții posterioare a acestuia ne deschidem baza coloanei, și putem simți energia începând să curgă prin tot corpul, vitalizându-ne și echilibrându-ne sistemul nervos.  Acest procedeu ne aduce stimă de sine, încredere, ne ajută să ne împământăm energia și să ne satisfacem nevoile de bază: hrană, adăpost, protecție, sexualitate, procreare și bani.

Mâinile

Coatele reprezintă niște noduri de circulație a energiei prin organism a căror vindecare face ca aceasta să circule mai liber prin el. Palmele conțin proiecțiile tuturor organelor noastre, și prin intermediul lor acționăm asupra acestora. Un alt rol este relevat de faptul că dacă vrem să verificăm dacă suntem treji sau visăm, atunci când vedem sau ni se întâmplă ceva mai neobișnuit, le putem privi. Dacă nu se întâmplă nimic înseamnă că suntem treji, dacă ele se dizolvă înseamnă că visăm, și atunci ne trezim în vis și obținem un vis lucid pe care îl putem controla, având parte de o experiență minunată, putând explora lumile invizibile și astrale. De asemenea din punct de vedere al simbolismului arhetipal mâine semnifică capacitatea noastră de a munci, devenind astfel mai eficienți și având mai mult succes în ceea ce facem.

Picioarele

Acestea semnifică mobilitatea noastră, stabilitatea, echilibrul, realismul, dinamica, vitalitatea, eficiența și succesul. Genunchii reprezintă un nod foarte important al circulației energetice. tălpile picioarelor conțin proiecțiile tuturor organelor și acționează ca niște butoane de relaxare, stimulare și vindecare a acestora.

Aceasta reprezintă un tratament complet al celor patru corpuri energetice principale ale noastre: corpul fizic, corpul sufletesc/emoțional, corpul mental și corpul spiritual. Dacă mai există o parte a corpului nostru care necesită o atenție suplimentară vom lucra și asupra ei.

După încheierea acestui tratament vei fi odihnit, energizat și vei simți liniște interioară. Acest proces te va face să te iubești mai mult pe tine însuți, să te cunoști mai bine, să fii mai relaxat și mai conectat cu Sinele tău Superior.

Nu trebuie să ne speriem dacă în timpul acestei vindecări apar reacții cum ar fi tremurături ale corpului, dacă începem să plângem sau ni se trezesc emoții puternice, sau amintiri uitate. Aceste simptome indică echilibrarea corpurilor noastre energetice, vindecarea aurei, sau faptul că unele entități sau energii părăsesc spațiul nostru, nemaifiind compatibile cu noua noastră vibrație. Pentru ca această despărțire să funcționeze cât mai bine ea trebuie făcută fără ostilitate, cel mai bine ar fi să o facem cu iubire și iertare, mulțumindu-le pentru rolul jucat în viața noastră și urându-le succes pe noul lor drum. Această vindecare funcționează după principiul dezvelirii foilor de ceapă. Pe măsură ce un strat este vindecat, apare altul, de care nu eram până atunci conștienți. Conștientizând și eliminând blocajele noaste fizice, energetice, mentale, emoționale, sufletești și spirituale, trezim în noi energia divină, și îi permitem să se manifeste în toată măreția și cu toată magia ei. În cadrul acestui proces apare adesea Criza de Vindecare, ceea ce înseamnă că de multe ori pentru a ne simți mai bine, trebuie să ne simțim întâi mai prost. Intensitatea acesteia este în funcție de nivelul spiritual al persoanei respective, de deschiderea și practica acesteia. Dacă acestea sunt foarte mari Criza poate lipsi sau poate fi foarte ușoară.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail la adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Terapeut Reiki și Theta Healing

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s