Rețeta de Bază din Psihologia Energetică (EFT) – Prezentare generală

Să presupunem că ne-am hotărât să lucrăm pe o amintire neplăcută și care ne urmărește, de exemplu: „Tatăl meu m-a bătut când aveam 8 ani.”. Ca să știm pe ce meridiane se găsesc întreruperile energetice ar trebui să le diagnosticăm pe fiecare în parte, lucru care ne va lua ceva timp. S-a constatat că este mai simplu și mai eficient să le lucrăm pe toate. În EFT acest procedeu poartă numele de Rețetă de Bază sau Revizie 100%.

cozonac

Pentru a înțelege cum funcționează acest înlocuitor de diagnostic, să revenim la analogia cu televizorul. Să presupunem că imaginea este neclară – există un “zzzzt” undeva înăuntru şi doriți ca acesta să fie reparat. Să presupunem acum că electronistul vostru nu are aparatura necesară pentru a detecta unde este problema. El nu are nicio posibilitate să vă spună dacă aveți nevoie de o piesă importantă, precum un alt tub catodic, sau o piesă simplă, precum un nou condensator. Cum vă repară el atunci televizorul? Iată răspunsul: Pentru a vă repara televizorul electronistul face o revizie generală a aparatului în întregime, exact cum ar face un mecanic auto revizia generală a maşinii. El înlocuieşte fiecare piesă electronică legată de imagine, tubul catodic, rezistori, toate firele, fiecare condensator, etc. Face treabă în plus? Bineînțeles! Dar întrebarea importantă care se pune este, ”Repară defecțiunea?” Iarăşi bineînțeles! De fapt, deoarece el înlocuieşte toate piesele, are şanse 100% să facă o treabă bună. Singura diferență între un depanator TV şi EFT constă în faptul că această revizie ne ia doar câteva minute, nu zile întregi. Deci este foarte practică.

Conceptul reviziei 100% cere să bateți în apropierea punctelor de capăt ale mai multor meridiane de energie, fără să trebuiască să ştiți neapărat care dintre ele este cel întrerupt. Astfel, în timpul procesului se poate întâmpla să suprabateți, adică să bateți pe unele meridiane energetice care funcționează normal, din punctul de vedere al problemei pentru care lucrați. Vă puteți întreba dacă asta nu face totuşi rău în vreun fel. Răspunsul este absolut negativ. Această suprabatere pe care o cer EFT are acelaşi efect ca „suprarevizia” unui aparat TV. Nu face niciun rău, în schimb aveți posibilitatea să reparați adevărata defecțiune.

Și acum să începem să discutăm despre Rețeta de Bază. O rețetă, bineînțeles, are anumite ingrediente care trebuiesc adăugate într-o anumită ordine. Dacă, spre exemplu, doriți să preparați un cozonac, trebuie să folosiți zahăr, nu piper, şi trebuie să puneți zahărul înainte de a băga aluatul în cuptor. Altfel nu veți obține cozonac. Nici Rețeta de Bază din EFT nu face excepție. Fiecare ingredient trebuie aplicat exact aşa cum este descris, şi toate trebuiesc făcute în ordinea corectă. Altfel nu se obține nici un rezultat.

Rețetă de Bază constă din patru ingrediente, dintre care două sunt identice. Acestea sunt:

1. Pregătirea / Inversarea psihologică
2. Secvența
3. Gama celor 9 acțiuni
4. Secvența

Vom prezenta pe larg toate aceste etape în articolele următoare.

Notă: Articolul se bazează pe Manualul EFT scris de Gary Craig.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

Anunțuri

2 răspunsuri la „Rețeta de Bază din Psihologia Energetică (EFT) – Prezentare generală

  1. Pingback: Rețeta de Bază din Psihologia Energetică – Gama celor 9 acțiuni | Vindecarea și echilibrarea trupului, minții, sufletului și spiritului·

  2. Pingback: Rețeta de Bază din Psihologia Energetică (EFT) – Ajustările din Rundele Următoare | Vindecarea și echilibrarea trupului, minții, sufletului și spiritului·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s