Terapia Theta Healing – II: Simțurile paranormale

Energia electrică a undelor cerebrale are o legătură directă cu ceea ce numim în mod tradiţional „Simţurile paranormale” (sau „PSI”) . Pentru ca mintea să rămână într-o stare profundă de meditaţie Theta, toate simţurile paranormale şi chakrele trebuie să fie unite prin ceea ce anticii numeau energia sau şarpele „Kundalini”, creștinii Duhul Sfânt, indienii din America Marele Spirit, etc..

PSI

Există diferite simţuri intuitive, care sunt inerent active la mulţi oanneni, şi totuşi la alţii sunt în adormire, aşteptând să fie trezite. Mulţi oameni au aceste simţuri intuitive „îngropate” sub straturi ale Sistemelor de Convingeri. În Starea Theta, aceste simţuri paranormale sunt trezite şi reunite intr-o conştiinţă care îI caută pe Dumnezeu.

Empatia

Simţul empatic este localizat în plexul solar, aproximativ  între coaste şi stomac. Aceasta reprezintă calitatea de a simţi sentimentele/senzaţiile altor persoane prin proiectarea câmpului nostru electromagnetic la nivel instinctiv sau prin conectarea la „sentimentul/senzaţia” pe care acea persoană îl/o are. Ceea ce inseamnă că fiecare dintre noi are propria percepţie a felului in care o altă persoană trăieşte formele mental-emoţionale, la nivel spiritual, mental, psihic sau metafizic.

Un exemplu al capacităţii enpatice ar fi atunci când cineva are dureri de stomac, iar noi simţim aceleaşi dureri, mai puţin puternice, în propriul stomac. Pur şi simplu „ştim” că acea persoană are probleme in zona respectivă. Simţul empatic ne ajută, de asemenea, să ştim instantaneu ce cred alţii despre noi când intrăm într-o încăpere, dacă le face sau nu plăcere prezenţa noastră.

Clarvederea

Pentru simţul clarvederii, ne folosim de energia celui de-al treilea ochi împreună cu ceilalţi centri energetici ai corpului. Clarvederea este capacitatea de a vedea obiecte sau evenimente care nu sunt percepute de simţurile obişnuite. Este capacitatea „vederii ascunse”, folosind vizualizarea cu ochii minţii, pentru a „vedea” energia aurei şi a avea viziuni ale unor evenimente sau întâmplări. Unii clarvăzători au capacitatea de a citi gândurile altei persoane prin telepatie. Clarvăzătorul are capacitatea de a vedea în interiorul corpului. Când veţi deveni clarvăzător, veţi putea face scanări foarte exacte ale corpului. Al treilea ochi este foarte exact când „citim” corpul unei persoane, pentru că se ocupă de „aici şi acum”, de starea prezentă, dar este mai puţin precis când prezice viitorul, pentru că invariabil îi vom spune acelei persoane ceea ce vrea ea să audă, şi nu ceea ce ar trebui să audă cu această capacitate. Vom vedea viitorul prin intermediul celor mai mari temeri şi dorinţe ale acestei persoane. Acesta s-ar putea să nu fie cel mai important adevăr pentru acea persoană. De exemplu, cineva s-ar putea să se teamă că are un cancer răspăndit în tot corpul. Când omul intuitiv foloseşte doar al treilea ochi, este posibil să citească acea temere, în locul adevărului. Pentru adevărul suprem, trebuie mai intâi să ne conectăm la Atoatecreatorul. Viitorul nu este bătut în cuie, el depinde de alegerile pe care le facem în fiecare moment cu Liberul nostru Arbitru.

Claraudiţia

Aceasta reprezintă capacitatea de a auzi sunete şi cuvinte care nu pot fi percepute de auzul normal. Simţul claraudiţiei este sistemul auditiv. Este localizat deasupra urechilor şi este ultimul dintre simţurile paranormale care se dezvoltă. Este simţul care ne permite să auzim îngerii păzitori, precum şi alte mesaje auditive.

Un exemplu al acestui simţ ar fi să auzim îngerul păzitor avertizându-ne: „STOP! Nu trece strada!”. Aceste voci nu sunt întotdeauna percepute cu urechile, dar pot fi percepute ca forme-gând sau chiar ca o vibraţie în jurul nostru.

Parafotografia

In 1939, inginerul Semion Kirlian si sotia lui au descoperit o noua tehnica fotografica, care este realizata prin expunerea unui obiect intr-un camp electric de inalta tensiune si frecventa. Ei au crezut ca au demonstrat existenta aurei energetice.

Tehnica sau fotografia Kirlian se mai numeste electrofotografie, iar primele cercetari in acest sens au fost facute in anul 1777 de catre Georg Christoph Lichtenberg. In 1889 cehul Navratil a folosit prima data termenul de “electrofotografie”, iar 7 ani mai tarziu francezul Baravus a realizat primele electrografe cu maini si frunze.

In 1939, cehii Pratt si Sclemmer au publicat fotografii care aratau o stralucire ciudata in jurul unor frunze, iar in acelasi an Kirlian a dezvoltat aceasta metoda, care avea sa-i poarte numele. Ideea i-a venit dupa ce a vazut intamplator ca pielea unui pacient supus unui tratament cu electrozi straluceste.

Telepatia

Charles Richet ii spunea criptestezie. Leonid Vasiliev o denumea sugestie ideatoare la distanta, iar altii o numeau telestezie, biocomunicatie, transmisiune perceputa la distanta, radiocomunicatie biologica sau transfer de informatie biologica. Denumirea de “telepatie” a fost propusa in 1882 de Frederic W.H. Myers, cercetator britanic in domeniul parapshihologiei, dezvoltator al ideii de niveluri multiple ale constiintei. Termenul provine din limba greaca, unde “tele” inseamna “departe”, iar “pathos” este “simtire” si exprima fenomenul de transmitere a gandului intre doua sau mai multe persoane pe alte cai de comunicare decat cele accesibile simturilor. Aceasta reprezinta cel mai raspandit si, poate, cel mai vechi fenomen parapshihologic. Totusi, dificultatea sa incepe odata cu definitia.

Telekinezia

Telekinezia se refera la actiunile mecanice exercitate de la distanta asupra obiectelor materiale. Asadar, este vorba despre un subiect capabil sa miste sau sa loveasca lucruri fara a le atinge. Activitatea consta in deplasarea, ridicarea sau proiectarea la distanta a obiectelor, precum si in emiterea zgomotelor asemanatoare unor ciocanituri sau izbituri. Interesant de observat in toate aceste situatii este ca intotdeauna apare un subiect uman viu. Mereu exista o persoana care declanseaza fenomenul psihokinetic, in absenta acesteia fenomenul disparand. O ilustrare plenara a acestei idei poate fi realizata observand biografia unui astfel de subiect paranormal, rusoaica Nelia Mihailova.

Levitația

Despre călugării budiști s-a împământenit ideea că se pot ridica în levitație,   prin puterea gândului. În fapt, adevărul este ceva mai modest. Călugării budiști care declară că levitează, se referă la levitație spirituală, nu la cea fizică. După un timp petrecut în meditație profundă, un călugăr budist spune despre sine că s-a ridicat cu doi coți deasupra pământului în sens spiritual, el rămânând din punct de vedere fizic pe sol. Adică, prin meditație,   el consideră că a ajuns la un grad de înțelepciune superior maselor umane.

Trebuie făcută o departajare netă între practicanții școlii yoga, care  studiază efectele benefice în planul sănătății umane ale unor exerciții psihice și fizice, ce nu au nici o legătură cu levitația, și cu yoghinii din India care se produc în stradă, pentru a cerși bani trecătorilor. Aceștia din urmă sunt veri primari cu țiganii din țara noastră. Țiganii indieni (daliți) au răspândit zvonul – ce a fost difuzat, în special, de către turiști cu mai puțin simț al observației – că pot sta în levitație, disimulând în acest scop sub veșminte și în bastonul cu care se sprijină, un dispozitiv răsucit din fier.

Materializarea

Mintea voastra e o forta de energie care genereaza incontinuu aceste tipare de valuri scalare, prin procesul gandirii. Stiind aceasta, nu e dificil de inteles cum gandul DIRECTIONAT adecvat poate influenta in mod direct experienta de materializare si realitatea cuiva. Aceasta este esenta materializarii prin gandire. Este felul in care gandul se transforma in materializare si proiectie holografica.

Realitatea e de fapt doar o holograma care e creata direct prin modelul vostru ADN. Cu cat mai multe spirale de ADN aveti active, cu atat va va fi mai extinsa holograma, pentru ca puteti aduce mai multe niveluri dimensionale de constiinta in corpul vostru, prin acesti receptori de frecventa.

Daca nu aveti receptorii de frecventa (numiti apparthi) din ADN-ul vostru activi si porniti, lucru care are loc in timpul activarii ADN-ului, atunci corpul vostru nu va reusi sa mentina o anume frecventa si acel LUCRU pe care incercati sa il vedeti in holograma voastra, precum BOGATIE FABULOASA, nu se va materializa in experienta voastra.

Nu se poate sa vedeti ceva (materializat), daca nu aveti receptorii pentru acea frecventa.

Profeția 

Este capacitatea de a prezice sau de a dezvălui viitorul cu siguranță, folosind inspirația Divină. Prin crearea unei conexiuni cu Divinul, devenim profetici. Prin puterea profetică, învățăm să combinăm toate simțurile paranormale, pentru a accesa undele cerebrale Theta pure. Pentru a iniția simțurile profetice, ne trimitem conştiinta în chakra coroanei şi  ne elevăm pe toate Planurile de Existentă, pentru a ne conecta la Creator şi a face solicitarea ( sau comanda). În acel moment, vom atinge apogeul ca persoană intuitivă. Simturile paranormale relaționează direct cu conceptele atemporale de chakre, centri energetici în care se află simțurile paranormale. Chakra Coroanei este denumită şi Chakra Profetică, cea în care încep să se deschidă capacitățile divine.

Bibliografie
  • Vianna Stibal – Adevăr Divin
  • Descoperă.ro
  • JurnalParanormal.ro
  • Ezoterism.ro

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s