Terapia Theta Healing – III: Conectare, manifestare, vizualizare, imaginație

John Wheeler, coleg cu oameni de ştiintă precum Albert Einstein şi Niels Bohr, omul care a creat termenul de „gaură neagră”, și-a pus întrebarea „Cum apare existența?”. Fizica cuantică a dovedit deja că actul observării modifică realitatea. Pentru a testa această teorie, oamenii de ştiintă au conceput următorul experiment. O rază de lumină trece prin două fante paralele şi cade pe o fâşie de hârtie fotografică. Experimentul este realizat prin două metode, fiecare având rezultate diferite. Cu prima metodă, având montați la fiecare fantă detectori fotonici, fizicienii pot observa fiecare foton care trece. Cu alte cuvinte, fotonii se comportă ca particulele, însă în al doilea experiment obținem un rezultat ciudat. După aceea se îndepărtează detectoarele de fotoni, iar experimentul se desfăşoară după acelaşi algoritm. Hârtia fotosensibilă arată că lumina, în loc să se comporte ca particulă, se comportă ca undă. Ştim că lumina are o natură duală de particulă şi de undă, dar se pare că simpla observare a procesului influențează modul în care acționează lumina. Această „reacție la observație” funcționează şi la scară universală. Acest experiment a fost realizat folosind lumina venită din galaxie spre Pământ.

Animalul de putere

Rezultatele au fost identice. Lumina reacționa diferit în funcție de faptul că era sau nu observată. Aceasta înseamnă că observația noastră influențează caracteristicile de undă/particulă, care au fost create cu milioane sau miliarde de ani înainte să ne naştem. Se pare că gândul poate să ne schimbe până şi trecutul sau, aşa cum spune John Wheeler, „Informaţia poate să nu fie doar ceea ce învătăm noi despre lume, ci este ceea ce face lumea”. Tot astfel în Sistemul Theta Healing  între terapeut, beneficiar și Sursă se creează o legătură eterică, asemănătoare cu o mică gaură de vierme. În spaţiu şi timp, această gaură de vierme permite acestor factori să intre in joc, pentru a putea să depăşim dimensiunile, să inducem vindecări şi să facem preluarea mesajelor divine, fără interferența timpului sau a altor lucruri, şi pentru a avea o deschidere spre ea și a-i putea astfel folosi energia.

În mecanica cuantică, observația modifică procesul și rezultatul final al acestuia. Theta Healing este actul observării. Starea Tetha poate fi asociată cu mecanica cuantică, iar arta vizualizării și manifestării trebuie învățată pentru a face posibilă participarea la creație. De aceea este foarte important să fim martori la procesul de Vindecare prin unde Theta. Atunci când vindecătorul participă ca martor al procesului vindecării, ca şi cum s-ar fi realizat deja, vindecarea are loc și în realitate. Când este vorba despre meditația şi de rugăciunea individuală, e important să luăm în considerare conceptul de libertate. Liberul Arbitru şi libera acțiune reprezintă convingerea că oamenii au puterea de a alege în cunoştinţă de cauză. Conotaţiile spirituale ale Liberului Arbitru îi dau individului autoritatea să se conecteze la ceea ce el percepe ca fiind Dumnezeu sau Creatorul. În Theta Healing, folosim Liberul Arbitru pentru a apela aspectele interioare şi exterioare ale Divinității din interiorul nostru, la cele din exteriorul.

Ni s-au dat instrumente precum cinstea şi respectul fată de ceilalți, dar Creatorul ne iubeşte îndeajuns pentru a ne permite să avem propriile noastre ocazii de a ne bucura de viață, fără să intervină ori să ne judece. În timp ce trăim această viață, ni se dau ocazii să ne creăm propriile noastre poteci pentru a ne găsi calea. Existența noastră poate fi percepută ca un frumos proces de învățare şi de explorare fizică, mentală şi spirituală. Doar prin darul Co-creaţiei sau al sinergiei cu Dumnezeu avem posibilitatea să-L aducem pe Creator în realitatea noastră, pentru a-i vindeca pe alţii şi pe noi înşine. Devenim totuna cu Creatorul şi suntem martori la procesul de vindecare, transformare sau evoluție. Când suntem pe frecvența cerebrală Theta putem participa în mod activ la procesul de creaţie. Doar când suntem într-o stare Theta profundă putem deschide portaluri pentru a realiza vindecări, citiri şi manifestări. De aceea este necesar ca noi să fim martorii energiei vindecătoare a Creatorului, până când se încheie întregul proces.

Nimic nu se întâmplă în natură fără a fi „văzut” sau „observat”. Minţile noastre nu acceptă ceva ca fiind real până nu devine o imagine vie, o viziune. Când devine o „viziune”, atunci o acceptăm ca fiind reală, atât pentru noi, cât şi pentru Creator. De aceea este atât de important să ne dezvoltăm deprinderile de vizualizare și afirmare. Cu toții vizualizăm. Totuşi, unii oameni consideră că asta inseamnă să vezi imaginea  în spatele pleoapelor. Nu este aşa. Locul in care vedem viziunea este acelaşi cu locul în care ne vedem amintirile. Unii oameni numesc acest fapt „senzaţie”. O persoană poate spune: „Simt că ai o pată pe ficat”. Este o formă de vizualizare, iar acea persoană ar face bine să-şi dezvolte această capacitate. Oamenii amestecă adesea ceea ce „simt” şi ceea ce văd. Dacă simţim culoarea ca fiind verde, atunci înseamnă că o vizualizăm. Totuși tipul de percepție este diferit de la o persoană la alta.

Vizualizarea este o acţiune pe care o desfăşurăm în fiecare clipă, chiar dacă de multe ori automat, fără contol sau subconștient, în fiecare zi. 90% din informaţiiie pe care le primeşte creierul sunt de natură vizuală şi cel puţin jumătate din amintirile stocate sunt tot vizuale. Noi ne planificăm şi ne conducem viaţa în funcţie de ceea ce vedem cu ochii minţii, mai precis cu cel de al treilea ochi sau glanda noastră pineală. Vizualizăm continuu, fie că conștientizăm acest lucru, sau nu. Această activitate ocupă un loc foarte important în viaţa fiecăruia dintre noi. Când ne pregătim să plecăm spre o anumită destinaţie, indiferent dacă este cunoscută sau necunoscută, mintea va vizualiza locul şi drumul până acolo, într-un mod asemănător cu acela al unui sistem GPS. inainte să plecăm undeva unde nu am mai fost, ne planificăm drumul in avans. Cum? Făcând apel la imaginație. Ne folosim capacitatea de a vizualiza. Vizualizăm drumul, străzile pe care trebuie să le străbatem, ba chiar şi semafoarele. Dacă cineva ne-ar întreba cum se ajunge la destinație, am putea descrie drumul, în timp ce l-am vizualiza cu ajutorul imaginației. Imaginația declanșează creaţia.

Când ne hotărâm să tundem gazonul, să pregătim cina, să ne cumpărăm o haină nouă, să facem curat în casă, să spunem o glumă, să povestim un film, imaginația şi vizualizarea sunt activate. Ochii minții sunt într-o mişcare continuă. Să luăm ca exemplu visul cu ochii deschişi. Ne imaginăm diferite scenarii şi acțiuni în filmul minții noastre. În momentul în care visăm cu ochii deschişi, acest vis devine real din punct de vedere energetic și informațional, și interacționează cu realitatea exterioară nouă. Dacă repetăm acelaşi vis o perioadă de timp, atunci el va deveni o obişnuintă. Se poate chiar să incepem să-l credem şi să-l acceptăm ca pe o realitate, mai ales când sunt implicate şi unele emoții foarte puternice.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s