Terapia Theta Healing – IV: Comanda, Rugăciunea, Cererea sau Solicitarea

Aşteptarea ca viziunea pe care alegem să o manifestăm să devină realitate este mai mult decât un act de vizualizare. Este de fapt un act de creaţie. Dacă hotărâm ceva ce dorim să se întâmple cu adevărat şi vizualizăm și manifestăm/cerem cu focalizare, cu dorinţă şi cu credinţă, vor fi antrenate multe forţe în acest proces. Crearea realităţii prin viziune și manifestare este un proces natural, pe care noi toţi îl folosim de multe ori în mod inconştient/subconștient. Gândurile care ne trec prin minte ne creează viaţa. Multe dintre aceste gânduri nici nu sunt de fapt ale noastre, dar noi nu realizăm acest lucru. Doar percepţia noastră asupra imaginaţiei şi realităţii este cea care poate provoca confuzii unor anumiți oameni.

Rugaciune

Imaginea pe care o vedem cu ochii minţii atunci când vizualizăm un apus de soare, o noapte înstelată sau amintirea unor evenimente din trecut, este acelaşi instrument mental folosit şi în Theta Healing. Închidem ochii şi vedem un peisaj din natură. Vizualizarea are loc exact în acelaşi loc unde vom vedea şi interiorul corpului. În timp ce trimitem cerea, trebuie să ne activăm şi capacităţile de vizualizare. Pe măsură ce devenim tot mai pricepuți în folosirea acestei capacităţi, o vom folosi şi pentru a privi în interiorul corpului, pentru a simţi dificultăţile întâmpinate în orice domeniu al vieţii. Aceasta ne va transforma într-un minunat instrument al Creatorului.

Dezvoltarea vizualizării este uşoară, o dată ce ne-am familiarizat cu acest talent. Pe măsură ce vom persevera în practicarea acestei tehnici, vor începe să ni se dezvolte din ce în ce mai mult capacităţile intuitive. Deprinderile de a simţi, de a vizualiza şi de a auzi se vor dezvolta şi sincroniza reciproc.

Creierul funcționează asemănător unui muşchi. Cu cât îl antrenăm mai mult, cu atât el devine mai performant în domeniile respective. Cu cât ne conectăm mai mult la Creator, cu atât vom deveni mai buni atunci când vizualizăm interiorul corpului, în realizarea vindecărilor şi în calitatea de martor. Imaginaţia va deveni reală o dată cu conectarea noastră la Creator.

Nu există incapacitate de vizualizare. Atunci când privim de la distanţă în corpul cuiva şi ne este greu să vizualizăm, probabil că ne imaginăm prea aproape sau prea departe de zona afectată, pentru a o putea vedea. Să ne mişcăm mintea aşa cum focalizăm o cameră video, mai aproape sau mai departe, pentru a vedea clar zona afectată. Familiarizarea cu anatomia poate reduce confuzia in legătură cu ceea ce vedem în corp, dându-ne puncte de referinţă pentru recunoaşterea viziunii, astfel încât să ştim exact unde ne aflăm în interiorul corpului. Fiind familiarizaţi cu anatomia, mintea nu mai are nici o scuză pentru lipsa de viziune asupra lumii interioare a corpului.

Imaginaţia

Atunci când vizualizăm în Starea Theta, facem acest lucru prin intermediul imaginaţiei. Majoritatea oamenilor nu cunosc definiţia din dicţionar a imaginaţiei.

  1. Capacitatea de a vizualiza; capacitatea de a forma în minte imagini şi idei, în special a unor lucruri nevăzute sau neexperimentate direct anterior.
  2. Partea creatoare a minţii; acea parte a minţii în care se formează ideile, gândurile şi
  3. Ingeniozitatea; capacitatea de a găsi soluţii pentru contracararea dificultăţilor şi
  4. Act creator; Actul de a crea o aparenţă de realitate, mai ales în literatură.

Ştiu că, la prima vizualizare, vi se va părea că totul s-a întâmplat în imaginaţia dumneavoastră, dar adevărul este că imaginaţia foloseşte subconştientul şi undele Theta. Subconştientul guvernează memoria, senzaţiile şi sentimentele, iar mintea conştientă ia deciziile.

Cererea

Atunci când practicantul se conectează la Creator pentru a realiza procesul de co­creație, cuvântul „comandă” (solicitare sau cerere) poate fi folosit în rugăciunea adresată Creatorului. lată un astfel de exemplu:

„Atoatecreatorule, fă ca iubirea necondiționată să străbată fiecare celulă din corpul acestei persoane. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”                              

Când practicantul foloseşte cuvântul „comandă” în comunicarea sa cu Dumnezeu, Creatorul, Sursa, sau cum doreşte el să numească Divinitatea, se întâmplă mai multe lucruri care transcend o simplă rugăciune. Când formulează Comanda (solicitarea sau cererea), practicantul nu are nici un dubiu că aceasta va fi îndeplinită, din moment ce acest proces indepărtează toate îndoielile şi neîncrederea legate de puterea, vrednicia sau alte calități ale practicantului.

Când formulează comanda, practicantul îl integrează pe Dumnezeu în capacitatea sa intelectuală, eliminând intervenția factorului uman. După ce comanda a fost făcută şi acceptată, practicantul este liber să joace rolul de martor la procesul de vindecare, iar Creatorul va face vindecarea.

Înţelegerea cuvântului Comandă

Subdiviziuni ale cuvântului „comandă”:

„co”:          în latină înseamnă „cu”, exact ca în cuvântul cooperare.

          „com”:           a invita, a uni sau a (se) alătura, ca în cazul cuvântului a compune.

„man”:       Creator; găsit în cuvinte precum:

Manifest — declarație publică a unor principii sau intenții

Mandibulă — partea de jos a maxilarului, care este necesară vorbirii, când creăm cu ajutorul cuvintelor.

Mandare — (latină) a comanda, a porunci.

Mandala — o imagine desenată, care simbolizează universul.

Semnificaţii ale cuvântului Comandă                                                                                          

A supraveghea

A da ordine, a porunci

A stăpâni bine (de exemplu, o limbă)

A merita şi a primi respectul cuvenit

Un semnal de activare

Bibliografie

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s