Terapia Theta Healing – V: Călătoria către Dumnezeu

Este deosebit de important să știm cum să ne eliberăm de propriile noastre paradigme. Ne putem înălța prin meditație conștiința până la aproximativ 20 de metri deasupra capului, spre a ne conecta la Dumnezeu.  Aceasta este o primă cale de urmat pentru a ne conecta la un nivel energetic mai înalt. Acest proces de meditație a fost conceput pentru a ne elibera conştiinta de atracția magnetică a pământului şi de egotismul sau egocentrismul personal. Mulţi oameni au Sisteme de Convingeri care le limitează capacităţile.

Călătoria Theta Healing

În cadrul Sistemului Theta Healing există 7 Planuri ale Existenței, sau Ceruri, după cum urmează:

Planul I: Regnul Mineral

Planul II: Regnul Vegetal

Planul III: Animale și oameni

Planul IV: Spirite

Planul V: Arhangheli, Maeștri Înălțați

Planul VI: Legile

Planul VII: Planul Creatorului

Aceste Planuri au la rândul lor subdiviziuni, hărți, legi, ierarhii, păzitori, ghizi etc., dar aceste aspecte nu fac parte din obiectivul articolului de față.

Când pornim din Planul al III-lea în care ne aflăm, către Planul lui Dumnezeu, nu mergem direct acolo, pentru că acest lucru poate fi periculos. Pentru a fi în siguranță trebuie mai întâi să călători în Planul I aflat în Centrul Pământului, pentru a ne asigura împământarea/baza. Apoi putem începe să urcăm în siguranță spre al Șaptelea Plan al Existenței, Planul Creatorului, dar numai după ce ne-am făcut Protecția.

Când ne apropriem de Pragul dintre 2 Planuri, vom vedea mai întâi o lumină întunecată, iar apoi o lumină albă, ceea ce ne semnalizează că am trecut dintr-un Plan inferior într-unul superior. Înainte de a pătrunde în Cel de-al Șaselea Plan, Planul Legilor, vom vedea un strat de energie, o substanță gelatinoasă, care are toate culorile curcubeului. Când intrăm în aceasta vom observa că se schimbă culorile. Acestea sunt Legile. Veţi vedea toate formele şi culorile posibile. În depărtare, se vede o Lumină albă irizată, perlată. Ne îndreptăm în această direcție. Vom evita Lumina de culoare albastru intens, pentru că aceasta reprezintă Legea Magnetismului. Pe măsură ce ne apropiem, o să remarcăm o ceață rozalie. Aceasta este Legea Compasiunii şi ea ne va călăuzi către un loc special, Vom vedea că Lumina perlată are o formă dreptunghiulară, ca o fereastră. Fereastra este de fapt deschiderea spre Cel de-al Şaptelea Plan. Trecem prin această fereastră și Pătrundem din ce în ce mai adânc. Observăm o lumină albă care ne străbate tot corpul. Pare uşoară, dar are esenţă. O puteți simți cum vă străbate; este ca şi cum nu mai faceţi diferența între propriul corp şi energie. Deveniți „Tot Ceea Ce Există”. Nu vă faceţi griji. Corpul nu va dispărea. Va deveni perfect şi sănătos. Amintiți-vă că aici este doar energie, nu sunt oameni sau lucruri. Dacă vedeți oameni, mergeți mai sus. Din acest loc, Atoatecreatorul va face vindecări pe loc, iar dumneavoastră puteți crea toate aspectele propriei vieţi.

Există mai multe căi de a vă adresa lui Dumnezeu. Folosiţi cuvintele care vi se par cele mai potrivite. Numele cu care formulaţi comanda (cererea) trebuie să fie în legătură cu propriul sistem de convingeri, nu neapărat cu percepţiiie altei persoane despre Dumnezeu. Iisus Hristos, Budha, Shiva, Marea Zeiţă, Yahve sau Allah reprezintă curente care duc spre „Tot Ceea Ce Există” al Creatorului, al Celui de-al Saptelea Plan al Existenţei.

După ce am terminat facilitarea citirii sau vindecării, este important să ne vizualizăm curăţându-ne cu lumină albă sau cu apă cristalină, în timp ce revenim cu conştiinţa în propriul spaţiu, în starea de veghe din Universul nostru Tridimensional. Aceasta este curăţarea spirituală prin care trecem în Tehnica Theta. Curăţarea fizică trebuie să aibă şi ea loc, folosind întreruperea Energiei.

La întoarcerea din starea în care am preluat mesajele, este bine să ne curăţăm cu Lumina lui Dumnezeu, iar apoi să îi mulțumim Creatorului pentru Darurile Sale. Starea de Recunoștință este una extrem de importantă în Practicile Spirituale.

Notă: Nu încercați să efectuați singur procesul de mai sus dacă nu ați primit inițierea pentru acest lucru. Poate fi extrem de periculos. Căutați un Practicant Avansat de Theta Healing care să vă ghideze și să vă asigure protecția în timpul acestei Călătorii Astrale.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s