Terapia Theta Healing – VI: Tehnica de Vindecare Personală, Individuală și de Grup

Terapia Tetha Healing este accesibilă oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex, rasă, culoare a pielii, convingeri sau religie. Oricine are o credinţă pură în Dumnezeu sau în altă Forţă Creatoare poate avea acces la ramurile arborelui ThetaHealing, care constau în: Activarea ADN-ului, citiri privind trecutul, prezentul şi viitorul, vindecarea, lucrul asupra convingerilor, înlocuirea genelor, vindecarea în grup, contactarea îngerilor păzitori şi toate celelalte elemente ale Tehnicii Theta. Prin repetarea şi folosirea continuă a acestor tehnici, terapeutul Theta Healing îşi va dezvolta capacitatea de a vindeca instantaneu.

Terapie de Grup

Procesul co-creator al tehnicii Theta ne permite să ne conectăm la orice pacient aflat în orice loc de pe Glob, fie prin fotografie, telefon, internet, fie prin cunoaşterea locului unde se află, pentru a face o citire, o scanare a corpului sau o şedinţă de vindecare. După ce conexiunea a fost realizată, practicantul îşi va trimite conştiinţa la cele mai mari depărtări, pentru a intra în spaţiul clientului/pacientului, ca şi când cei doi oameni ar sta în aceeaşi cameră.

Vindecările au loc instantaneu; doar mintea are nevoie de căteva minute pentru a pune vindecarea în aplicare. Vorbim aici de vindecarea spirituală. Cele raționale și fizice au nevoie de mai mult timp pentru a se desfășura.

Scanări, citiri si vindecari

Lucruri de care trebuie sa ne amintim cand facem o citire:

 1. De fiecare dată când un terapeut Theta Healing intră în spațiul unei persoane pentru a realiza o citire , acea persoană va simți că îi este atinsă chakra inimii, cea pe care au inițiere și preoții creștini, printre alții. Persoana pentru care facem citirea poate deveni confuză și poate să creadă că acest sentiment este unul de dragoste fața de cel care efectuează procedura. Cititorul, trebuie să fie foarte atent și să clarifice faptul că sentimentele acelea sunt provocate de procedură și sunt doar temporare. De asemenea, ceea ce spunem în procesul citirii este strict confidențial.
 2. Este obligatoriu să excludem propriile opinii și senzații atunci când facem o citire. Asigurați-vă că Dumnezeu vă vorbește. Sunteți un oracol pentru Dumnezeu.
 3. Între client/pacient/beneficiar și terapeut ar trebui să existe un schimb de energie, fie că este vorba despre bani, de un cristal sau chiar de o îmbratișare. Motivarea este că schimbul de energie permite constiintei fiecareia dintre cele două persoane, să recunoască faptul că s-a întâmplat ceva fizic, solid, permițând astfel vindecarea. Acest fenomen reprezintă modalitatea clientului/pacientului/beneficiarului de a fi un martor activ al procesului de vindecare.
 4. Dacă faceți o vindecare sau o citire și începeți să aveți îndoieli asupra capacităților lui Dumnezeu sau asupra propriilor capacități, înseamnă că v-ați deconectat de la procesul co-creator. În această situație, trebuie să ieșiți din spațiul acelei persoane, să vă curățați și să vă odihniți o vreme. Apoi trebuie să reluați procesul de la început. Teama, îndoiala și neîncrederea sunt cele mai puternice obstacole în calea oricărei vindecări intuitive.
 5. Când vă conectati într-adevar la Creator, simțiți prezența energiei în creștetul capului, din chakra coroanei, dar cu sentimentul unei conexiuni la o Sursă superioara acestei chakre.
 6. Bucuria și fericirea sunt cele care creează energia vindecătoare folosită în co-creerea unei vindecări/citiri. Trebuie să păstrați propriile probleme deoparte pentru a fi capabili să creeați fericire și bucurie. Dacă nu vă pasă cu adevărat de oameni, atunci această meserie nu este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
 7. Daca vorbiți cu voce tare este foarte greu să vă mențineți pe frecvența undelor Theta. Formulați comanda/cererea/rugămintea doar in gând. De fiecare dată când îi vorbiți pacientului, veți trece automat in starea Beta si veți reveni in starea Theta imediat ce veți tăcea din nou. Această liniște nouă vă va întări starea Theta, de fiecare dată când răspundeți la o întrebare sau continuați anumite procese.

Ce trebuie şi ce nu trebuie să faceţi când formulaţi comanda (cererea, rugăciunea)

 • Evitaţi să cereţi ca toate bacteriile să dispară din corp, deoarece multe dintre funcţiile corpului se bazează pe bacterii.
 • Evitaţi să cereţi ca toate ciupercile de tip Candida să dispară din corp, deoarece multe dintre funcţiile corpului se bazează pe acestea.
 • Evitaţi să cereţi ca toate metalele grele să dispară din corp, deoarece corpul este compus din numeroase metale grele, cum ar fi calciul şi zincul.
 • Evitaţi să cereţi ca mineralele vitale şi vitaminele să fie create de Forţa Universală. Fără practică, corpul nu va înţelege cum să le asimileze în acest mod.

Pentru a fi siguri că temerile, îndoielile sau neîncrederea vostră nu vor afecta procesul de vindecare, adăugaţi următoarele în formularea comenzii: „Vindecarea să fie făcută în cel mai bun și cel mai elevat mod cu putiință, pentru mine și pentru sinele meu superior.”. Când sunteţi în starea Theta şi folosiţi aceste unde pentru a face scanări, citiri și vindecări, corpul fizic va crede că a intrat într-un ciclu de somn. Probabil veţi fi nevoit să faceţi exerciţii fizice pentru a echilibra procesele fizice. Pe măsură ce practicantul începe să folosească undele Theta, el trebuie să fie mult mai atent cu gândurile sale. Acesta lucru este important pentru că undele Theta deschid noi căi ale minţii. Gândurile tale vor începe să fie mult mai reale, cum nu au mai fost vreodată.

Evitaţi să faceți presupunerea conform căreia, ca practicant, dumneavoastră sunteţi cel care face vindecarea. Dumnezeu vindecă, nu dumneavoastră. Cel mai bine este să-i cerem  întotdeauna lui Dumnezeu: „Vindecă această boală şi arată-mi!”.

Evitaţi să lucraţi asupra Convingerilor unei femei insărcinate în primul trimestru de sarcină, pentru că există anumite riscuri.

Aplicaţie practică: Vindecarea proprie

 1. Centraţi-vă în inimă, vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
 2. Vizualizaţi cum aduceţi energia pământului prin picioare, deschizând fiecare chakra până la chakra coroanei. Într-un frumos glob de lumină, ridicaţi-vă in Univers.
 3. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de     substanţă gelatinoasă care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată,   până în Cel De-Al Şaptelea Plan al Existenţei.
 4. Intraţi în spaţiul propriului corp şi vizualizaţi zona pe care Forţa Creatoare trebuie să o vindece. Rămăneţi în acea zonă până ce energia îşi termină vindecarea.
 5. Imediat ce aţi terminat, ridicaţi-vă in Univers, curăţaţi-vă şi reveniţi în propriul corp. Apoi întrerupeţi energia.
 6. Menţineţi starea Theta şi conexiunea cu Atoatecreatorul, în Al Şaptelea Plan al Existenţei, până când sunteţi sigur că vindecarea proprie a fost încheiată. Rămâneţi în propriul corp şi vizualizaţi încheierea procesului. Fiind un proces natural, cu cât folosim mai mult starea Theta, cu atât ne conectăm mai mult la Creator. Dezvoltarea conştiinţei noastre sau „vederea” cu celui de-al treilea ochi va deveni foarte clară atât în interiorul, cât şi în exteriorul corpului.

Vindecări în grup

 1. Mulţi oameni care trimit energie sub forma iubirii necondiţionate au o putere de vindecare extraordinară, atunci când iubirea este filtrată prin puterea Creatorului.
 2. Vindecările în grup permit pacientului să simtă iubirea necondiţionată.
 3. Vindecările în grup îi antrenează pe oameni să-şi menţină concentrarea in starea Theta. De asemenea, vindecarea în grup, oferă posibilitatea de a oferi iubire necondiţionată altei persoane fără nici un fel de limitări.
 4. Vindecările în grup îl învaţă pe practicant cum să atragă energia universală pentru vindecare şi cum să direcţioneze această energie în corp. Dacă o persoană nu simte iubirea necondiţionată după o şedinţă de vindecare în grup, atunci înseamnă că acea persoană are un program care o face incapabilă să accepte iubirea necondiţională. Dacă acea persoană doreşte să accepte iubirea necondiţionată, atunci puteţi folosi lucrul asupra convingerilor pentru a înlocui acest program.
 5. lubirea are cea mai înaltă vibraţie. Acesta este motivul pentru care este folosită in toate vindecările.

Rezultatele vindecării în grup pot fi la fel de eficiente ca vindecarea unei singure persoane. Totuşi, trebuie să fim atenţi la felul in care o persoană foloseşte vindecarea în grup. O singură persoană trebuie să fie practicantul, cel care conduce vindecarea sau trimite iubirea necondiţionată către pacient/pacienţi. Asta deoarece gândurile sunt reale şi dacă nu sunt corect orientate, fiecare participant va face un lucru puţin diferit de ceilalţi. Acest lucru poate produce confuzie în corp, datorită solicitărilor exprimate prin „co-crearea” mai multor practicanţi.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s