Terapia Theta Healing – VII: Schimbarea sistemului de convingeri

CELE PATRU NIVELURI ALE CONVINGERILOR

Convingeri Theta Healing

Convingerile de Bază

Acestea sunt convingerile pe care le învăţăm şi le acceptăm încă din copilărie. Sunt programele pe care noi le-am acceptat şi care au devenit o parte din noi înşine. Aceste convingeri sunt stocate sub formă de energie, informații și algoritmi în lobul frontal al creierului.

Nivelul Genetic

Programele acestea sunt moştenite de la strămoşi sau sunt adăugate la genele din această viaţă. Aceste convingeri sunt energii stocate în Câmpul morfogenetic al cunoaşterii, în jurul ADN-ului unei persoane. Acest nivel este cel care îi comandă ADN-ului ce trebuie să facă.

Nivelul Istoric

Acest nivel concentrează amintirile din vieţile trecute sau memoria genetică profundă, ori experienţele conştiinţei colective pe care le purtăm în prezent. Aceste amintiri sunt păstrate în câmpul auric al persoanei. Ele trebuie să fie rezolvate, nu anulate, ca în cazul celorlalte trei.

Nivelul Sufletului

Reprezintă tot ceea ce este o anumită persoană. Aceste programe sunt extrase din deplinătatea individului, pornind din chakra inimii spre exterior.

Pentru că unele programe sunt păstrate doar la un singur nivel, extragerea programelor de la nivelul sufletului nu înseamnă neapărat şi scoaterea lor din celelalte niveluri. La fel ca şi în cazul citirilor sau al vindecărilor, schimbarea convingerilor trebuie să se facă în prezenţa, ca martor, a unui practicant.

Programele se vor recrea dacă sunt extrase doar de la un anumit nivel şi nu din toate cele patru. Practicantul ar trebui să testeze fiecare program la toate cele patru niveluri. Metoda de testare pentru detectarea programului este un simplu test muscular sau kinesologic.

Metoda 1  de testare a musculaturii

Când un practician realizează că musculatura unui client/pacient nu răspunde corect la test, testarea trebuie întreruptă până la hidratarea pacientului și rezolvarea blocajului psiho-emoțional corespunzător. Pacientul se hidratează cu apă energizată cu cristale, cu puţină sare, esențe florale Bach, uleiuri esențiale, sau prin aplicarea unei presiuni uşoare pe zona rinichilor. Atât presiunea asupra rinichilor, cât şi ingerarea de sare vor duce la o hidratare instantanee a corpului. Apoi se identifică și se rezolvă blocajul psiho-emoțional.

După ce pacientul a fost hidratat și algoritmat, testaţi-l punându-l să-şi ţină degetele împreunate. Rugaţi pacientul sa spună „DA”. Degetele sale ar trebui să rămână împreunate. Acum cereţi pacientului să zică „NU”. Dacă degetele rămân împreunate, atunci pacientul este deshidratat, deoarece degetele ar trebui să se desfacă atunci când zice „NU”. Mai daţi-i pacientului apă şi testaţi-I din nou până când va reacţiona corect la pronunţarea celor două cuvinte. Acum pacientul este pregătit pentru testarea musculaturii.

Practicantul trebuie să fie atent şi să se asigure că degetele pacientului rămân strâns împreunate, atunci când zice DA, şi îşi desface degetele  în mod inconştient, atunci când zice NU. Fiţi atent ca pacientul să nu încerce să desfacă ori să strângă degetele, căutând să manipuleze procedura.

Regulă: Verificaţi întotdeauna dacă nu cumva câmpul auric al persoanei nu este afectat sau întrerupt. Refaceţi câmpul auric trecând cu mâna pe deasupra corpului, în sus şi în jos, înlăturând orice disfuncţie provocată de influenţa cuiva asupra câmpului.

Metoda 2 de testare a musculaturii

Există şi un altfel de tip de testare a musculaturii, pe care îl putem folosi atunci când lucrăm pe propriul corp sau când lucrăm asupra cuiva prin telefon sau chiar în faţa pacientului. În această tehnică, pacientul trebuie să stea cu faţa spre nord. Persoana testată trebuie să spună „DA”. Corpul ar trebui să se aplece în faţă, la un răspuns pozitiv. Dacă persoana spune „NU”, corpul ar trebui să se încline în spate. În cazul în care corpul nu se înclină deloc, înseamnă că acea persoană este probabil deshidratată. Dacă pacientul răspunde invers, înseamnă tot că este deshidratat. Pacientul este posibil să nu răspundă la comenzi dacă nu ştie ce senzaţie creează programul pentru care este testat. S-ar putea să fie nevoie să-i „insuflaţi senzaţia” care îi lipseşte.

Dacă aveţi probleme cu testarea muşchilor unui pacient, este posibil ca    această persoană să aibă inversată polaritatea creierului, făcându-l astfel foarte greu sau chiar imposibil de testat. Pentru a depăşi acest obstacol, va trebui să-l „închideţi” pe pacient, aşa cum aţi închide un fermoar folosind energia lui Dumnezeu şi cu o mişcare în sus şi în jos a mâinii în faţa acelei persoane.

Convingerile de bază

Convingerile de la acest nivel sunt întipărite în subconștient încă din perioada intrauterină și din copilărie. Pentru a lucra la acest nivel, practicantul se adresează neuronilor frontali ai creierului și formulează următoarea comandă/cerere: ”Atoatecreatorule, fă ca programul de bază (denumirea programului) să fie extras, anulat și trimis în Lumina lui Dumnezeu, pentru a fi înlocuit cu (denumirea noului program). Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit!S-a împlinit!” Fiți martori la energia extragerii programului, la trimiterea în Lumina lui Dumnezeu și la înlocuirea cu noul program.

Convingerile Genetice

Acest nivel este înregistrat în câmpul morfogenetic info-energetic și în ADN. Reprezintă memoria ancestrală. Este o convingere de bază mai veche de două generații. Pentru a lucra la acest nivel, practicantul se adresează câmpului morfogenetic al Celulei Principale (în glanda pineală) și comandă (cere): ”Atoatecreatorule , fă te rog ca programul genetic (denumirea vechiului program) să fie extras, anulat, trimis în lumina lui Dumnezeu, pentru a fi înlocuit cu (denumirea noului program). Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”.Fiți martori la energia extragerii programului, la trimiterea în Lumina lui Dumnezeu și la înlocuirea cu noul program.

Nivelul Istoric

Acest nivel are stocate amintiri genetice profunde din perioada intrauterină, intervalul 0-3 ani, sau din viețiile anterioare.  Aceste amintiri pot fi genetice, dintr-o viață anterioară sau provin din conștiința colectivă. Nu este important de unde provin ele, însă acest nivel este  vital. Pentru a lucra la acest nivel, practicantul acționează asupra energiei din jurul capului și umerilor pacientului și comandă (cere): ”Atoatecreatorle, fă te rog ca programul (denumirea programului) să fie extras, rezolvat, trimis în lumina lui Dumnezeu, iar fragmentele (părtile) de suflet să fie curățate și înlocuite cu (denumirea noului program). Mulțumesc!S-a împlinit!S-a împlinit!S-a împlinit!”. Fi-ți martor la energia rezolvării programului,la trimiterea în Lumina lui Dumnezeu și la noua energie care vine.

Nivelul Sufletului

Acesta este cel mai profund nivel. Sufletele noastre încă învață și astfel pot fii redirecționate. Dacă persoana deține programe pe mai multe niveluri, sufletul ar putea fi afectat, pentru că mâhnirea și durerea pot pătrunde în suflet. Pentru a lucra la acest nivel, practicantul se adresează sufletului persoanei și comandă (cere): ”Atoatecreatorule fă te rog ca programul (denumirea programului) să fie extras și anulat, pentru a fi înlocuit cu (denumirea noului program). Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”. Fi-ți martor la energia extragerii programului, la trimiterea în Lumina lui Dumnezeu și la înlocuirea cu noul program.

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s