Terapia Theta Healing – VII: Schimbarea sistemului de convingeri; Aplicație practică

Noi suntem ca niște calculatoare care funcționăm pe baza unor programe (convingeri). Sistemul de convingeri este asemănător unui sistem de operare cum ar fi Windows, Linux sau OS. Majoritatea și cele mai puternice dintre acestea se formează în intervalul 0 – 7 ani, și în perioada intrauterină. Cu altele venim deja by default din vieți anterioare, din karma genetică, de neam ancestrală, etc. Mai jos vom prezenta o modalitate de a schimba convingerile limitative, false, nebenefice, sau care nu ne mai sunt de folos în această etapă a vieții noastre.

theta healing convingeri

  • Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi cum coborâţi în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
  • Vizualizaţi aducerea energiei prin picioare, deschizând pe parcurs toate chakrele. leşiţi prin chakra coroanei într-un glob de lumină, spre Univers.
  • Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumină albă irizată, periată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.
  • Comandaţi (Cereţi): Atoatecreatorule, fă ca programul (denumirea programului) să fie anulat, rezolvat la nivel istoric eliberat  la  celelalte niveluri, trimis către lumina lui Dumnezeu, înlocuit cu programul corect al Creatorului, Arată-mi Programul la care sunt martor la toate Nivelurile de Convingere. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”

 Spuneţi „Creatorule, arată-mi Nivelul de Bază„. Imaginaţi-vă că vă adresaţi părţii frontale a creierului. Observaţi cum Programul şi energia asociată cu afirmaţia „urăsc oamenii”, de exemplu, sunt retrase, anulate şi trimise către lumina lui Dumnezeu. Veţi observa în partea dreaptă a creierului o explozie extraordinară de energie a programului negativ, care este scos şi înlocuit de Creator cu Programul „Oamenii pot fi buni”.

Spuneţi „Creatorule, arată-mi Nivelul Genetic„. Imaginaţi-vă adresându-vă creierului şi Planului morfogenetic din jurul Celulei Principale din glanda pineală. Fiţi martor la explozia de energie a programului „Urăsc oamenii”, eliberat din Câmpul morfogenetic, trimis către Lumina lui Dumnezeu şi înlocuit de Creator cu programul „Oamenlii pot fi buni”.

Spuneţi „Creatorule, arată-mi Nivelul Istoric„. Vă veţi aşeza puţin deasupra capului şi umerilor pacientului, pentru a fi martor la extragerea, rezolvarea, trimiterea la lumina lui Dumnezeu a programului, la spălarea şi curăţarea părţilor de suflet şi apoi la înlocuirea cu noul Program „Oamenii pot fi buni”.

Spuneţi „Creatorule, arată-mi Nivelul Sufletului„. Adresaţi-vă chakrei inimii şi fiţi martor la eliberarea din suflet a programului „Urăsc oamenii”. Fiţi martor la energia noului program „Oamenii pot fi buni”, care vine de la Creator şi care va porni dinspre chakra inimii spre câmpul auric.

  • De îndată ce vizualizaţi încheierea procesului, trebuie să vă curăţaţi; reveniţi în propriul spaţiu, conectaţi-vă la Pământ, aduceţi energia din pământ până la chakra coroanei şi faceţi o întrerupere a energiei.
  • Pentru a verifica eliberarea programului, puneţi pacientul să spună cu voce tare „Urăsc oamenii la toate Nivelurile de Convingere”. Dacă degetele persoanei se desfac uşor, atunci răspunsul este „NU” şi inseamnă că programul a fost eliberat şi înlocuit la toate Nivelurile de Dacă folosiţi a doua metodă de testare, atunci pacientul ar trebui să stea in picioare şi să se încline spre spate la răspunsul „NU”.
  • Felicitări! Aţi reuşit să eliberaţi şi să schimbaţi cu succes câte un program la fiecare Nivel! Pe măsură ce veţi începe să înţelegeţi mai bine Lucrul asupra Convingerilor, veţi putea să lucraţi la toate Planurile în acelaşi timp.

Convingerile-cheie

Convingerile-cheie sunt cele mai profunde aspecte, aflate la baza tuturor celorlalte. Acestea sunt piatra unghiulară a tuturor problemelor pe care le poate avea un om. Pentru a găsi cea mai profundă convingere, trebuie să-i puneti acelei persoane întrebări ce au legătură cu această convingere. Pentru a găsi convingerea cea mai profundă trebuie să vizualizăm sistemul de convingeri ca pe o grămadă de blocuri (întotdeauna cereţi Creatorului să vi le arate).

Sub grămada de blocuri se găseşte o convingere-cheie „de bază”, care reprezintă programul ce conţine restul sistemului de convingeri. Ea reprezintă „rădăcina” tuturor programelor de deasupra ei.

Întrebaţi-l pe Creator care convingere-cheie trebuie îndepărtată pentru a face grămada de blocuri să se prăbuşească. Numai aşa se repară convingerile importante care provoacă şi menţin „disfuncţia”.

Întotdeauna întrebaţi-l pe Creator: „Care dintre convingerile-cheie menţin sistemul de convingeri intact?”

După ce aţi găsit programul-cheie, cereţi programele necesare înlocuirii golului creat de înlăturarea programelor vechi.

Persoana asupra căreia veţi lucra vă va oferi indicii asupra modului cum trebuie să lucraţi: învăţaţi-o cum să trăiască fără obişnuinţe. Exemplu: „Ştiu ce înseamnă să trăieşti fără suferinţă şi adversitate.” Un alt exemplu de cercetare, ar fi acela în care persoana întreabă: „De ce nu pot să am bani?” Apoi persoana respectivă ar putea continua testul cu: „Nu sunt destul de bun” sau „Sunt nevrednic” sau chiar „Dacă sunt sărac, sunt mai aproape de Dumnezeu”.

Întrebaţi-l pe pacient „De ce nu sunteţi destul de bun?” El ar putea să răspundă: „Pentru că tatăl meu nu m-a dorit”. Astfel programul ar putea fi „Sunt nedorit”’. Aceasta este probabil convingerea-cheie. Clientul/pacientul va fi de obicei foarte emoţionat atunci când veţi ajunge la convingerea-cheie. Acest lucru vă va fi demonstrat de către instructor.

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s