Sistemul Theta Healing – X: Îngeri păzitori; Spirite nesupuse; Spirite decăzute; Atacuri energetice

Stabilirea legăturii cu îngerii şi cu ghizii spirituali este de-a dreptul fascinantă. Totdeauna trebuie să avem discernământ în relaţia cu îngerii şi cu spiritele. Este necesar să ne asigurăm că ne-am conectat la Creator, înainte de a cere să intrăm în legătură cu ei. Există şi multe spirite glumeţe, sau de-a dreptul malefice, care se vor juca cu noi şi ne vor da informaţii eronate sau chiar extrem de periculoase. Exerciţiul de mai jos ne va ajuta să ştim cu cine să vorbim, și pe cine să gonim. Întotdeauna trebuie să verificăm orice informaţii pe care le-am primit de la spirite.

inger pazitor

Tehnica de lucru cu Îngerii Păzitori

 1. Cerem permisiunea de a vedea îngerii păzitori ai persoanei.
  1. Centrați-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
  2. Vizualizați cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra coroanei. Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.
  3. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.
  4. Formulați comanda (cereți): „Atoatecreatorule, fă să mi se spună şi eu să aud numele acestei entități. Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”
  5. Deplasaţi-vă deasupra chakrei coroanei.
  6. Găsiţi spiritul sau entitatea decăzută, în corp sau în jurul corpului şi folosind numele spiritului sau entităţii, cereţi să fie trimis(ă) spre lumina lui Dumnezeu.
  7. Fiţi martor la trimiterea spiritelor spre lumina lui Dumnezeu, folosind conexiunea proprie sau a pacientului cu Creatorul. Spiritele trebuie să se supună Legii universale.
  8. De îndată ce vizualizaţi încheierea procesului, trebuie să vă curăţaţi; reveniţi în propriul spaţiu, conectaţi-vă la Pământ, aduceţi energia din pământ până în chakra coroanei şi apoi întrerupeți energia.
   1. Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
   2. Vizualizaţi cum energia intră prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.
   3. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.
   4. Spuneţi următoarele: „Atoatecreatorule, dă-mi capacitatea de a vedea şi de a vorbi acum cu îngerii păzitori ai (numele persoanei). Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S­-a împlinit!”
   5. Deplasaţi-vă conştiinţa deasupra capului pacientului, intraţi în chakra coroanei şi apoi în spaţiul său.
   6. Intraţi direct în spaţiul acelei persoane şi apoi uitaţi-vă peste umerii săi. S-ar putea să vedeţi globuri de lumină. Apoi cereţi să vedeţi feţe, întrebaţi care este numele şi misiunea îngerului păzitor.
   7. Spuneţi-i clientului/pacientului ce aţi văzut şi aţi auzit.
   8. Când aţi terminat, ieşiţi din spaţiul acelei persoane prin chakrei coroanei, deconectaţi-vă prin curăţare, iar apoi reintraţi în propriul spaţiu. Trimiteţi conştiinţa in Pământul-Mamă, înrădăcinaţi-vă şi extrageţi energia din pământ, treceţi-o prin toate chakrele până la chakra coroanei şi faceţi o întrerupere a energiei.

   Putem să vedem propriul înger păzitor folosind acelaşi proces, stând în faţa unei oglinzi şi intrând pe frecvența Theta.

   Spiritele nesupuse (rătăcite)

   Spiritele nesupuse sunt acele spirite care au pierdut şansa de a ajunge la Creator. Aceste spirite sunt reţinute pentru o vreme într-un loc situat între al Treilea şi al Patrulea Plan al Existenţei. La timpul potrivit, aceste spirite îşi vor găsi şi ele calea spre Creator. „Spiritele nesupuse” se vor ataşa de oameni pentru a fi aproape de „lumina” spirituală emanată de aceştia. Ca practicanţi, trebuie să facem o cercetare atentă pentru a descoperi aceste spirite situate în jurul câmpului auric al acelei persoane.Pentru că toţi suntem conectaţi la lumina lui Dumnezeu şi avem un câmp energetic în jurul nostru, aceste spirite nesupuse vor fi atrase de lumină şi ne vor crea dificultăţi. De asemenea, ele se vor întoarce în acele locuri de pe pământ cu care sunt cel mai obişnuite, ori la persoanele pe care le-au iubit sau chiar la locul unde au murit.

   O persoană care a purtat un astfel de spirit cu ea o lungă perioadă de timp, s-ar putea să sufere de o boală fizică, provocată de faptul că spiritul îi fură energia. Imediat ce spiritul este îndepărtat, simptomele pot să dispară complet.

   O persoană care consumă droguri sau este alcoolică are mai multe fisuri în aură şi este posibil să aibă ataşate mai multe spirite. Atenţie: nu încercaţi să conversaţi cu spiritele înainte să fie trimise în lumina lui Dumnezeu, pentru că acestea pot fi manipulatoare, furioase și înnebunite. Când spiritul se întoarce la Dumnezeu, va fi re-echilibrat. Folosiţi-vă de conexiunea la Dumnezeu pentru a trimite spiritele spre Forţa Creatoare. Există o lege care spune că aceste spirite nesupuse trebuie să asculte atunci când vindecătorul îl cheamă pe Dumnezeu.

   Cum se procedează cu spiritele nesupuse

   1) Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.

   2) Vizualizaţi cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakra, până la chakra coroanei. Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.

   3) Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.

   4) Formulaţi comanda (cereţi): „Atoatecreatorule, fă ca toate spiritele nesupuse din jurul (numele persoanei) să fie trimise în lumina lui Dumnezeu pentru a fi transformate. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”

   5) Deplasaţi-vă deasupra chakrei coroanei. Fiţi martor la trimiterea spiritelor spre lumina lui Dumnezeu, folosind conexiunea proprie sau a pacientului la Sursă. Asiguraţi-vă că spiritele ajung la lumina lui Dumnezeu, altfel ele vor incerca să scape.

   6) Imediat ce procesul s-a încheiat, curăţaţi-vă şi reveniţi în propriul spaţiu. Coborâţi în Pământul-Mamă, extrageţi energia pământului şi treceţi-o prin toate chakrele, până la chakra coroanei, apoi întrerupeţi energia.

   Spiritele decăzute

   Acestea sunt spirite sau entităţi mai puternice decât spiritele şi entităţile tipice. Acestea s-au dezvoltat de-a lungul timpului, devenind astfel rezistente la comenzile simple. Pentru a scăpa de aceste spirite, trebuie să le cunoaştem mai întâi numele. Folosim următorul protocol:

   Cum se procedează pentru eliberarea spiritelor decăzute

   Atacuri energetice / Cârlige paranormale

Gândurile circulă cu o viteză mai mare decât viteza luminii. Atacurile paranormale sunt forme negative ale gândurilor. Ele ne sunt trimise de către alte persoane, dar tot ceea ce trebuie să facem pentru a le îndepărta este să cerem ajutorul Creatorului.

Atacurile paranormale îşi au originea în gândurile altor oameni. În mod natural, Îndepărtăm majoritatea formelor-gând care ne sunt trimise, mai puțin acelea care provin de la persoanele apropiate. Aceste forme-gând sunt fie intenţionate, fie sunt greşit direcţionate către o persoană. În multe cazuri, persoana care produce un atac nu ştie că provoacă suferinţă persoanelor intuitive. Dacă aceste gânduri negative ne sunt trimise de un membru al familiei, atunci aura personală nu va putea să ne apere cu aceeaşi putere, pentru că, în mod normal, suntem mai deschişi faţă de formele-gând familiare. Cereţi ca toate formele-gând care nu au cea mai bună intenţie să fie trimise spre Dumnezeu.

Atacurile paranormale mai pot fi trimise şi prin farmece sau blesteme. Din nou, majoritatea acestor energii şi acestor forme-gând sunt îndepărtate în mod natural. Dacă aceste energii au fost acceptate de teamă sau din alte motive, extrageţi blestemul sau farmecul şi cereţi să fie trimis spre lumina lui Dumnezeu.

Un blestem genetic sau de familie este diferit, deoarece acesta este păstrat în câmpul morfogenetic al ADN-ului. Extragem blestemul respectiv, îl trimitem în lumina lui Dumnezeu pentru a fi anihilat, iar apoi înlocuim orice energie sau program, dacă este necesar. Pentru ca un blestem să fie „acceptat”, este necesar ca acea persoană să aibă un sentiment de vinovăţie sau de teamă şi să simtă nevoia de a fi pedepsită. În acest caz, este necesar doar să lucrăm asupra sistemului de convingeri.

Exemplu: „Ştiu cum să trăiesc fără să mă pedepsesc singur şi ştiu cum să mă iert.”

Spiritele nesupuse şi alte fiinţe „Iumeşti” pot şi ele să fie sursa atacurilor paranormale.

Cereți ca toate spiritele nesupuse să fie trimise spre lumina creatoare a lui Dumnezeu. Pacientul poate fi înştiintat că are şi posibilitatea înlocuirii programului „Trebuie să mă lupt neîncetat cu răul cu „Răul nu mă poate atinge”.

Cum se procedează in cazul atacurilor paranormale

 1. Centrați-vă în inimă şi vizualizați-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
 2. Vizualizați cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakra, până la chakra Într-un glob frumos de lumină, ridicati-vă în Univers.
 3. Treceți dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanța gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenței.
 4. Formulați comanda (cereți): „Atoatecreatorule, fă ca toate atacurile paranormale să fie trimise automat spre lumina lui Dumnezeu. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”
 5. Fiți martori la trimiterea atacurilor paranormale spre lumina lui Dumnezeu.
 6. De îndată ce vizualizezi încheierea procesului, trebuie să vă curătați; reveniți în propriul spațiu, conectați-vă la Pământ, extrageți energia din pământ până în chakra coroanei şi faceți o întrerupere a energiei.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing și Radiestezie

 

 

Reclame

4 răspunsuri la „Sistemul Theta Healing – X: Îngeri păzitori; Spirite nesupuse; Spirite decăzute; Atacuri energetice

 1. Ce inseamna si cum se face?,,Centrați-vă în inimă şi vizualizați-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.”

  Apreciază

 2. Am ajuns la acest website cautand informatii depre energia ce intra prin picioare, in sus, catre cap si inteleg ca dumneavoastra sugerati ca fiind benefic acest lucru: „Vizualizați cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra coroanei. Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.”
  De ceva timp am inceput sa simt foarte puternic aceasta energie, si am descoperit ca se simte si acasa foarte bine, in meditatii de ex, insa in timpul ritualurilor in biserica se simte si mai puternic, ca niste fluxuri de energie intrand prin picioare si mergand in sus, adunandu-se in jurul capului, o energie ce devine din ce in ce mai fina mergand in sus. Apoi se si simte miscanduse in jurul capului, rezonand cu muzica din biserica, atunci cand cineva canta. Cand energia e mai scazuta, o simt urcand doar pe partea dreapta a corpului insa atunci cand este intens, urca prin tot corpul. Cu fiecare luna care trece simt mai mult aceste lucruri, si de cand mi-am pirdut iubita mea sotie (dupa ce am luptat impotriva cancerului) au inceput sa se amplifice aceste senzatii. Acum incepe energia sa intre si daca ma inchin de cateva ori. Sunt mute de spus dar ma opresc aici deoarec intentionez sa va adreses o intrebare:
  Am auzit/cit in unele locuri despre faptul ca energia ce intra prin picioare nu ar fi benefica ci doar cea care intra prin cap. Eu nu stiu foarte multe despre acestea si ma gandeam ca imi puteti spune dumneavoastra cateva vorbe avand in vedere ca sugerati vizualizarea a exact acest lucru, adica vizualizarea energie urcand prin picioare.
  Multumesc mult anticipat pentru raspuns.
  Daniel

  Apreciază

  • Energia intră în noi de peste tot, în special prin chakre. Energia care intră prin picioare este asociată energiei Pământului, tehnica se numește împământare și este foarte importantă. Dacă am considera această energie malefică, atunci pe cale de consecință și Pământul ar fi o planetă malefică. În toate teoriile pe care le cunosc eu împământarea este foarte importantă și benefică.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s