Sistemul Theta Healing – XI: Recuperarea și integrarea părților de suflet traumatizate și refulate

Părțile de suflet pot fi pierdute în relațiile cu alte persoane, locuri, obiecte, acțiuni, gânduri etc., în această viață sau în vieți anterioare, ca urmare a unor emoții puternice.

Recuperarea sufletului

Oamenii în relație cu care se pierd cel mai frecvent părțile de suflet sunt:

 • Partenerii sexuali
 • Părinții
 • Profesorii
 • Competitorii
 • etc.

Părtile de suflet pot fi pierdute în următoarele situații:

 1. În relaţii, atât în cele pozitive, cât şi în cele negative, şi/sau atunci când pierdem o persoană dragă. În căsătorii şi relaţii în care am pus mult suflet. Când recuperaţi părţile de suflet dintr-o relaţie încheiată în trecut, împreună cu ele veţi aduce şi toate schimburile de informaţii dintre ADN-urile celor două Părţi.
 2. Când cineva este bolnav, se poate, conştient sau inconştient, să-i dăm o parte din sufletul nostru acelei persoane pentru a o ajuta să se vindece.
 3. În urma unui viol sau a unui abuz.

Sufletul se poate fragmenta în urma unei traume, a unei neplăceri, jigniri, amenințări, agresiuni, șamd. Putem fi fie agresori, fie victime. În ambele cazuri nu este bine, nici pentru noi, nici pentru celălalt/cealaltă.

După credința șamanilor poporului Laika din Peru, părțile de suflet desprinse în urma unei astfel de răniri se retrag în Eden-ul din Centrul Pământului, pentru că numai acolo se mai simt în siguranță. În viziunea acestor indieni americani, ei nu au fost niciodată izgoniți din Paradisul Mamei Pământ, așa cum credem noi conform tradiției iudeo-creștine. Șamanii au o hartă cu care călătoresc în Spațiul Traumelor din centrul Pământului, și aduc de acolo părțile de suflet traumatizate ale clienților, sub forma unui copil speriat de exemplu. Dar este foarte important ca această parte să fie convinsă că este sigur pentru ea să se întoarcă de unde a fost brutalizată, și să fie apoi integrată din nou în noul context.

Procedura de recuperare a părţilor de suflet

Putem proceda în două feluri: asupra altei persoane şi asupra noastră. Dacă o facem pentru noi trebuie să lucrăm atât cu părțile noastre de suflet rămase la alte persoane, locuri, lucruri, amintiri, etc., cât și cu părțile de suflet ale altora care au rămas captive în aura noastră. Într-un mod asemănător se procedează și atunci când facem recuperarea părților de suflet pentru altcineva.

 1. Ne centrăm în chakra inimii şi ne vizualizăm coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
 2. Vizualizăm energia care urcă prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra coroanei. Începem ascensiunea prin Univers aflându-ne într-un glob frumos și protector de lumină.
 3. Trecem dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanța gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenței.
 4. Formulăm comanda/cererea:

Scriptul folosit când lucrăm pentru alții: ”Sfântă Treime/Doamne Dumnezeule/Universule…,  fă te rog ca toate părțile de suflet ale (numele persoanei), din toate generațilie şi timpurile, din etemitate şi dintre timpuri, să fie eliberate, curățate şi redate (numele persoanei). Fă ca Toate părţile de suflet care aparţin lui (numele persoanei) fie eliberate, curățate şi înapoiate. Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”

Scriptul folosit când lucrăm pentru noi: ”Atoatecreatorule, fă te rog ca toate părțile de suflet ale (numele persoanei) din toate generațiile şi timpurile, din eternitate şi dintre timpuri, să fie eliberate, curățate şi redate mie (numele propriu). Fă ca toate părțile de suflet care aparțin (numele persoanelor), să fie eliberate, curățate şi înapoiate mie (numele propriu), aşa cum este cel mai bine pentru momentul de față. Mulțumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”

 1. Fiți martori la înapoierea părților de suflet.
 2. De îndată ce vizualizați încheierea procesului, vă curătați, reveniți în propriul spațiu, conectați-vă la Pământ, aduceți energia din pământ, prin toate chakrele, până în chakra coroanei şi faceți o întreruperea energiei.

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Alberto Villoldo – Pierderea și recuperarea sufletului

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki

 

Anunțuri

Un răspuns la „Sistemul Theta Healing – XI: Recuperarea și integrarea părților de suflet traumatizate și refulate

 1. Pingback: Călătoria Eroului – Reintegrarea părților de suflet pierdute | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s