Sistemul Theta Healing – XII: Manifestarea

În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva în lumea fizică, folosind puterea Atoatecreatorului. Fiecare afirmaţie, fiecare gând şi fiecare acţiune se reflectă prin ceea ce manifestăm în viaţa noastră. Fiecare decizie este luată pe baza reflectării a ceea ce alegem să creăm. Ceea ce gândim şi spunem are o influenţă directă asupra modului în care manifestarea este în beneficiul sau în detrimentul nostru. Dacă spui mereu că eşti sărac, vei fi sărac. Dacă spui şi gândeşti mereu că ai bani din belşug, aşa va fi. Este foarte important să gândeşti pozitiv. Cea mai mare problemă pe care o avem, atunci când ne hotărâm ce vrem să manifestăm în viaţă, este să ne hotărâm ce vrem cu adevărat. Mulţi oameni nu ştiu ce vor în viaţă şi de aceea nu creează nimic niciodată. Alţi oameni sunt de părere că viaţa îi conduce pe ei şi nu ei îşi conduc viaţa. Aceştia se vor lăsa duşi de curent şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă. Adevărul este că ne creăm propria realitate şi este posibil să manifestăm cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi universul. Mai intâi trebuie să alegem ce vrem să facem cu viața noastră.

Prosperitate

Elementele manifestării

Noi înșine, prin faptele, gândurile, cuvintele, sau alegerile noastre ne creăm/modificăm în fiecare moment  propria realitate. Nu puteţi cere, de exemplu, ca în viața voastră să se manifeste o anumită persoană care să vă iubească. Această cerere ar încălca liberul arbitru al acelei persoane. Aveţi grijă ce vă doriţi și ce cereţi, pentru că s-ar putea să se îndeplinească! Aveţi voie să cereţi numai lucruri legate de propria voastră viaţă. Puteţi folosi manifestarea pentru a primi noi ghizi spirituali. Fiţi foarte clari şi concreţi în ceea ce doriţi; felul în care se vor desfăşura evenimentele poate să vă ajute ori să vă dăuneze. Definiți amănunțit și specific ceea ce cereţi. Dacă cereţi un milion de dolari, aveţi grijă să nu-i primiţi din asigurarea de viaţă, după ce a căzut pianul peste dumneavoastră. Cereţi mereu cele mai bune și elevate lucruri pentru voi și pentru Sinele vostru Superior. Aveţi grijă ce gândiţi şi vorbiţi, deoarece gândurile şi cuvintele pot crea manifestări cu efecte atât pozitive, cât şi negative, asupra vieţii voastre. Aveţi grijă, pentru că pot exista blocaje pe anumite Planuri, pentru ceea ce doriţi să manifestaţi. Dacă manifestările dorinţelor nu au loc, cauza ar putea fi programele de la nivelurile de Bază, Genetic, Istoric sau al Sufletului. Faceţi teste musculare pentru găsirea blocajelor şi faceţi modificările necesare.

Tehnici de manifestare

 •  Cuvântul rostit este eficient în 30-40% din cazuri.
 • Vizualizarea are 50% eficienţă.
 • Manifestările în starea Theta au 80- 90% eficientă.
 • Cea mai bună forma de manifestare este o combinație a celor trei tehnici de mai sus.

Tehnica de manifestare în Planurile Existenţei

 1. Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există. Vizualizaţi cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra coroanei. Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.
 2. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei. Conectaţi-vă la Atoatecreatorul din Al Şaptelea Plan al Existenţei.
 3. Formulaţi comanda (cereţi): „Atoatecreatorule, fă ca acest lucru (spuneţi ce doriţi să realizaţi) să se manifeste acum în viaţa mea. Mulţumesc! S-a împlinit!S-a împlinit!S-a împlinit!”
 4. Din perspectiva co-creaţiei, vizualizaţi-vă viaţa ca pe un balon uriaş, iar pe dumneavoastră închipuiţi-vă ca pe un uriaş al cărui braţ coboară din Atoatecreator în balon, agitând energia vieţii pentru a face schimbările necesare.
 5. Reveniţi în propriul spaţiu, conectaţi-vă la Pământ, aduceţi energia din pământ până în chakra coroanei şi faceţi o întrerupere a energiei.

Aplicaţie practică: procedura de respiraţie Hawaiană Manna

Acest exerciţiu de respiraţie ne permite să captăm cantităţi mari de forţă vitală, pe care hawaienii Kahuna o numesc „Manna”. Pentru a face acest exerciţiu, trebuie să alegeţi un lucru pe care doriţi să-l manifestaţi. Începeţi stând cu picioarele paralele, fără a le încrucişa. Relaxaţi-vă. Apoi urmaţi aceşti paşi, care includ 6 respiraţii importante:

Expiraţi tot aerul din plămâni.

Începeţi expirând cât mai mult aer posibil. Apoi, expiraţi scurt şi puternic, pentru a scoate tot aerul din plămâni. Astfel scoateţi tot aerul vechi din plămâni şi faceţi loc pentru o mare cantitate de Manna.

Prima respiraţie:

Inspiraţi puternic, trăgând aerul pană în abdomen. Aceasta se numeşte respiraţie abdominală. Femeile să reţină aerul în abdomen. Bărbaţii să reţină aerul în abdomen, dar apoi să mai facă o inspiraţie pentru a-şi umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul aproximativ 10 secunde. Expiraţi.

A doua respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul 10 secunde. În aceste 10 secunde, imaginaţi-vă cum energia Manna parcurge fiecare celulă a corpului. Expiraţi.

A treia respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul 10 secunde și imaginaţi-vă cum se acumulează energia Manna.Expirați

A patra respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

Acum întindeţi mâinile în faţă şi imaginaţi-vă un glob de energie formându-se între mâini.        Reţineţi aerul 10 secunde, apoi expiraţi.

A cincea respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.                                              Imaginaţi-vă că globul de lumină dintre mâini se face mai mare şi mai puternic. După 10 secunde, expiraţi.

A şase respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

La această a şasea şi ultima respiraţie, imaginaţi-vă că globul de energie devine mai mare şi mai puternic. Spre sfărşitul celor 10 secunde, imaginaţi-vă că trimiteţi globul de energie spre plexul solar. Apoi deplasaţi-l prin inimă, prin gât şi prin chakra coroanei, până la eul superior, aflat la doi metri deasupra capului. Expiraţi, apoi respiraţi normal.

Spuneţi-i Eului Superior ce doriţi.

Manna este trimisă la Eul Superior, împreună cu imaginea şi descrierea a ceea ce vă doriţi. Pentru a realiza acest lucru, staţi liniştit şi trimiteţi imaginea dorită, într-o rază de energie pură. Raza face parte tot din forţa Manna pe care aţi generat-o şi pe care o trimiteţi acum împreună cu imaginea spre Eul Superior.

 • Acum, exprimaţi-vă dorinţa în cuvinte, care vor spune eului superior exact ceea ce vă doriţi. Nu vă rugaţi. Doar spuneţi ce vreţi să facă pentru dumneavoastră. Apoi, mulţumiţi Eului Superior pentru implinirea dorinţei.
 • Formulaţi comanda (cereţi):

„Fie ca dorinţa să fie implinită. Este dorinţa mea. Am exprimat-o în cuvinte”.

 • Fiţi martori la împlinirea dorinţei!
 • După ce aţi formulat comanda (cererea), spuneţi aceste cuvinte cu voce tare şi cu forţă: „S-a împlinit. Amin. Am dorit acest lucru din tot sufletul.

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s