Sistemul Theta Healing – XIII: Citirea viitorului

În ceea ce ne privește, viitorul reprezintă Misiunea noastră Personală pentru care am venit pe Pământ în această viață, misiune pe care am stabilit-o încă înainte de naștere împreună cu ghizii noștri spirituali. Viitorul nu este bătut în cuie, el fiind modificat la fiecare alegere pe care o face, conștient sau nu, cu Liberul nostru Arbitru. Doar planul călătoriei este scris, nu şi parcursul. 

profetii

Exemplu:

Întrebare: „Voi fi concediat?”

Răspuns: „Da, dacă nu îți faci treaba bine, vei fi concediat . Dacă vrei să nu fii dat afară, trebuie să fii mai conştlincios”.

Când lucraţi asupra Convingerilor cu o altă persoană sau cu dumneavoastră înşivă, veţi schimba viitorul posibil. Cel mai bine este ca persoana să pună întrebări despre viitor până după lucrul asupra convingerilor. Totuşi, dacă aceasta a fost deja făcută în acea şedinţă, atunci cel mai bine este să se amâne citirea pentru o altă dată, pentru că viitorul a fost deja schimbat de lucrul asupra Convingerilor.

 Aplicație practică de citire a viitorului

 1. Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă coborând în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
 2. Vizualizaţi cum energia urcă prin picioare, deschizând fiecare chakră, până la chakra coroanei. Într-un glob frumos de lumină, ridicaţi-vă în Univers.
 3. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.
 4. Formulaţi comanda: „Atoatecreatorule, te rog permite-mi o citire a viitorului (numele persoanei). Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”
  1. De îndată ce vizualizezi încheierea procesului, curăţaţi-vă, reveniţi în propriul spaţiu, conectaţi-vă la Pământ, extrageţi energie din pământ, treceţi prin toate chakrele, până în chakra coroanei şi faceţi a întrerupere a energiei.
   1. Veţi vedea secvenţe din scenarii ce se desfăşoară în viaţa clientului/pacientului din trecut, prezent şi viitor. Apoi cereţi Creatorului să spună care secvenţe sunt din trecut, din prezent şi din viitor şi vi se vor arăta. Vi se va arăta exact ceea ce se întâmplă.
    1. Intraţi prin chakra coroanei în corpul pacientului, limitându-vă conştiinţa la vizualizarea părţii stângi a corpului (în dreapta dumneavoastră).
    2. Cereţi pacientului să pună intrebări care au legătură cu viaţa sa.
  1. Împamântați-vă si centrați-vă. Conectați-vă cu Creatorul și faceți comanda (cereți): ”Atoatecreatorule am comandat o citire care are loc pentru (numele persoanei). Mulțumesc!

  S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”.

  • Lăsaţi pacientul să pună orice intrebare doreşte. Veţi vedea secvenţe din viaţa sa, atât din prezent, cât şi din viitor, iar apoi veţi auzi sau „simţi” răspunsurile.
  • Apoi cereţi Creatorului să spună care secvenţe sunt din trecut, din prezent şi din viitor. Vi se va arăta exact ceea ce se întâmplă.
  • Îi puteţi spune apoi pacientului ceea ce vedeţi. Explicaţi-i că viitorul nu este scris în piatră şi poate fi schimbat. Numai călătoria „scrisă”, nu şi destinaţia.

Bibliografie

Vianna Stibal – Înalță-te şi caută-L pe Dumnezeu

Vianna Stibal – Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal – Adevăr Divin

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s