Măsurarea și interpretarea compatibilității dintre oameni, și nu numai

Compatibilitatea este un parametru radiestezic foarte important. Spre deosebire de vorbirea și înțelegerea curentă, în care spunem că doi oameni sunt compatibili unul cu altul sau nu, într-o măsură mai mare sau mai mică, în radiestezie se lucrează cu două Compatibilități (C) pentru două persoane, X și Y: C(XptY) și C(YptX). Împreună cu parametrul C este foarte bine să folosim și parametrul EBF (Energii Benefice Fundamentale). Aproape toți parametrii radiestezici pentru oameni au valori cuprinse între -74 și +100, unde -74 este valoarea fizică maximă a maleficității, sau lipsei de beneficitate, iar 100% corespunde aspectului întrupat al Mântuitorului. Astfel încelegem de ce, în final, Binele va învinge tot timpul Răul.

Terapie de cuplu

Aceste Compatibilități se măsoară pe cele trei structuri umane: Fizic (F), Biosic (B) și Noesic (N), folosind modelul Academicianului Eugen Macovschi (1906-1985), biochimist si biolog care și-a publicat rezultatele studiilor de o viață cu puțin timp înainte de a muri. Lucrarea a trecut inițial de Cenzura comunistă, care nu a înțeles-o, dar a fost retrasă din Librării la câteva ore după apariție. În mod surprinzător Opera sa a rămas aproape necunoscută și după căderea regimului dictatorial și restaurarea democrației.

Noesic-ul reprezintă Sufletul, iar Biosic-ul este o Interfață între Structura Sufletească și cea Fizică, fiind un hibrid care are caracteristici din ambele Structuri. Entitatea Noesică care vine la întrupare își crează cele trei structuri: fizică, biosică și noesică, care după moarte încep să dispară, rămânând în final doar Entitatea inițială, care este veșnică. Biosicul poate fi asociat Rațiunii și Intuiției. Este bine să urmărim ca conducerea să o aibă ultima, conform Matricii Adamice inițiale, remediindu-se astfel degradările ulterioare. Mai măsurăm de asemenea și un Vector Total (T), care ne arată de care dintre aceste structuri sunt mai apropiate Compatibilitățile și Beneficitățile. Diferențele între acestea ar trebui să fie de maximum 3-5 procente, iar T-ul să fie cât mai apropiat de N.

Cele mai importante Compatibilități (C) și Beneficități (EBF) sunt cele pe Noesic. Acestea în mod normal nu se schimbă, dacă sufletul este intact și curat, în caz contrar trebuind aplicate niște tehnici de recuperare și curățare a sufletului. La Compatibilități reciproce mai mari de 90 avem de-a face cu suflete pereche. Până de curând compatibilitățile nu puteau fi crescute cu mai mult de 3-5% în cursul unei vieți, dar acum se pare că aceste valori au crescut.

La fel se pot măsura și compatibilitățile unei persoane cu o meserie, aliment, activitate, grup, etc. Acest instrument poate fi util printre altele pentru optimizarea relațiilor de muncă, a echipelor, sau ca instrument de sprijin pentru medici.

Primul parametru care trebuie măsurat în orice situație. Dacă o persoană sau o meserie are un EBF scăzut, nu are sens să mai îmi măsor compatibilitatea mea față de acestea. Dacă aceste măsurători s-ar aplica pe o scară largă și încă din fazele timpurii, s-ar evita tot felul de tragedii sentimentale, familiale, sau depresii cauzate de alegerea greșită a unei profesii.

Să luăm drept exemplu compatibilitatea dintre Ion și Maria.

F B N T
C (IptM) 85 90 95 93
C (MptI) 95 89 93 92
  1. C (IptM) – cât de compatibil este Ion pentru Maria

Observăm că valorile sunt bune, pentru că:

  • N > B > F > 81 (Limita minimă a beneficității. Valorile mai mici de 81, chiar dacă sunt pozitive, sunt considerate în Radiestezie malefice)
  • T este între B și N, mai aproape de N, ceea ce înseamnă că sufletul se află la conducere.

2. C (MptI)

Aceste valori sunt mai puți bune, chiar dacă sunt și mai mult peste 81 decât primele, deoarece F este cel mai mare. Ion trebuie să acorde o atenție mai mare preocupărilor spirituale, intelectuale și culturale, și să își controleze mai mult cu acestea instinctele.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s