Terapia de șoc pentru situații de urgență sau rezultate rapide

Aceasta presupune folosirea într-un timp cât mai scurt a unui număr cât mai mare de tehnici și unelte. Atenție, acest lucru poate fi și foarte periculos, putând ajunge „să furăm curent”, adică să ne pierdem mințile printre altele. Ca să face acest lucru trebuie să avem cunoaștere, să fim echilibrați, benefici, să avem bun simț (BS – parametru radiestezic – se măsoară), orgoliu redus, intuiție bună, etc. Un exemplu personal al unei astfel de terapie puteți citi aici, ca idee, pentru că au trecut 5 ani de atunci. Ideal ar fi să fim asistați de un prieten / niște prieteni cu experiență, sau ne un terapeut / niște terapeuți. Cel mai bine ar fi să căutăm o echipă, sau un terapeut care cunoaște cât mai multe tehnici. Recomand de asemenea insistent să avem un radiestezist care să ne facă măsurători, dacă noi nu cunoaștem, sau nu avem experiența, precizia sau starea necesare.

Terapie Holistică Pazvante

  1. O să încep cu inversarea psihologică: „Deși am această problemă <Enunțați problema> mă iubesc și mă accept așa cum sunt!”. Spuneți această formulă de câte ori vă vin gânduri negative. Este o tehnică din EFT – Tehnici de Eliberare Emoțională – Psihologie energetică. Pentru mai multe detalii puteți citi pe acest blog sau/și căuta pe net. Este una dintre cele mai simple, rapide, accesibile și eficiente tehnici de terapie pe care le cunosc.

2. Spuneți ori de câte ori vă vin gânduri, sentimente sau emoții negative mantra din Șamanismul Hawaian „Ho’oponopono”. Caracterizarea făcută EFT-ului este perfect valabilă și pentru această tehnică, cu unele diferențe legate de parametri. De fapt, în esență, din punct de vedere practic, cam la asta se reduce tot sistemul. Vă recomand să căutați mai multe pe net. Vă va fi de un real folos. Sensei-ul meu favorit poveste despre un campion mondial de BJJ (Brazilian Jiujitsu) care cunoștea o singură tehnică, dar o stăpânea la perfecție, din orice poziție.

3. Rugăciuni și biserici. Pentru aceasta vă recomand, printre altele, să citiți articolul meu anterior.

4. Tratamente naturiste: ceaiuri, plante, plafar, sare multă în tot ce consumați, în special în apă, agheazmă, mir, mețișoare parfumate, de preferință consacrate (de exemplu cu Arhangheli), aromoterapie, terapie florală Bach, băi în apă cu sare etc. Documentați-vă pentru informații personalizate.

5. Muzici cu frecvențe și tematici specifice.

6. Lumânări. Foarte puternică este folosirea a 9 lumânări în formă de cruce. Se utilizează rugăciuni, Theta Healing, Reiki, Radiestezie, Hopooponopono, etc, pentru a șterge informația malefică, programele, supraprogramele, subprogramele, programele de protecție malefică și de reîntoarcere, cele cu EBF (beneficitate) variabil, etc. Este mult mai ușor decât a lucra și asupra energiei, care, în esență, nu este nici bună, nici rea, groso modo, vorbind.

7. Folosirea de spații radiestezice.

8. Aparate. Ex.: Luviom, Biomedis, GDV, Mind Sinergy, Alantis, dispozive, radionice, orgonice, grile de cristale.

9. Sugestii – Programare Neuro Linvistică (NLP). Recomand cărțile și emisiunile doamnei Niculina Gheorghiță.

10. Citirea de cărți și vizionarea de emisiuni de profil. Recomand cu căldură emisiunile și cărțile Doctorului și Maestrului Ovidiu Dragoș Argeșanu. Avantaje: este medic la bază, multă experiență, multe inițieri, multă cunoaștere, har, multidisciplinaritate, curaj, altruism, spune lucruri pe care alții se tem să o facă, o fac doar pentru bani, sunt egoiști, au clauze de confidențialitate, exclusivitate etc.

11. Simboluri și Proiecte Reiki și nu numai.

12. Utilizarea Numerelor lui Gabrovoi.

13. Meditații

14. Tarot, Carduri cu Îngeri

15. Hipnoza / Autohipnoza

16. Mai mulți terapeuți / prieteni care să lucreze pe tine simultan. Metoda „Barter energetic”.

Să fie de folos! Doamne ajută!

 

 

 

4 răspunsuri la „Terapia de șoc pentru situații de urgență sau rezultate rapide

  1. Cum zici Doamne ajuta , dupa ce ai insirat toate dracoveniile astea care au ca scop indracirea si nu vindecarea? Tot ce ai insirat nu are nicio legatura cu spiritualitatea adevarata, curata, ortodoxa.toate sunt unelte ale satanei care duc la orbire si la pieire!

    Apreciază

  2. Buna ziua,

    Imi puteti spune, va rog, cum as putea sa iau legatura cu un terapeut care sa ma indrume pentru rezolvarea unei astfel de situatii?

    Multumesc frumos!

    Apreciază

Lasă un comentariu