Modulul 1: Reconectarea cu Sinele tău Superior

Primul pas din cadrul procesului de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare îl reprezintă recunoașterea și invocarea conectării cu natura noastră Divină. Tot ceea ce va urma de aici înainte va fi înfăptuit în virtutea și sub conducerea acestei forțe. Ne asigurăm astfel că procesul nu poate fi blocat și că el se derulează corespunzător. Este ceva foarte asemănător cu o Proclamație de Independență. În urma acesteia nu urmează însă un război ci o serie de conștientizări, descoperiri, renegocieri, schimbarea unor concepții și a modului în care ne vedem pe noi și lumea din jurul nostru. Este vorba despre predarea controlului asupra vieții noastre din mâna Ego-ului în cea a Sinelui nostru Divin. În prezent viețile marii majorități a oamenilor sunt conduse în proporție de 95% de ego. Dar rolul acestuia ar trebui să fie de fapt doar acela al unui GPS care să ne ajute să navigăm prin dimensiunea 3d fără să ne lovim de lucruri, să ne ferească de pericole reale și iminente, și al unui Asistent de Manager care să ne amintească evenimentele din agendă. Vom învăța în cadrul Modului 4 al acestui program cum să îl reducem până la dimensiunea sa naturală de aproximativ 10%, iar restul de control asupra vieților noastre să îl redăm Sinelui nostru Superior.

Sinele Superior

Procesul începe prin fixarea atenției asupra respirației. Vom urmări cum plămânii noștri se umplu de aer pe inspirație, și cum se golesc de aer pe expirație, cum abdomenul se dilată, iar apoi se contractă. Activăm astfel chakra plexului solar, centrul puterii noastre personale, Soarele nostru interior, care este responsabilă de coordonarea circulație energie prin corp. Realizăm astfel că avem în noi legătura cu Divinitatea, cu tot ceea ce există, și că aceasta nu este numai ceva exterior pe care trebuie să o căutăm în altă parte. Această chakră este și cea a percepțiilor extrasenzoriale. De aceea când ne enervăm sau când nu ne simțim confortabil cu cineva, cu ceva, sau undeva, acolo simțim energetic acest lucru. Acolo percepem atacurile energetice, și tot de acolo ne apărăm sau contraatacăm. Deoarece acolo sau adunat efectele traumelor, dezamăgirilor, sau fricilor pe care le-am trăit, și datorită faptului că această chakră este controlată de ego, dacă acționăm inconștient în virtutea ei rezultatul va fi unul foarte vătămător, atât pentru noi cât și pentru mediul înconjurător, poluându-l energetic și perpetuând conflictele. Vom învăța în modulele următoare cum să curățăm această chakră cât și pe celelalte și cum să să ducem impulsurile din plex în chakra Sinelui Superior de deasupra capului, iar reacția să fie asupra Sinelui Superior al celui care ne-a trimis impulsul, nu asupra ego-ului său, rezultând astfel o interacțiune mult mai elevată, care îl va ajuta și pe el să se curețe energetic, să se trezească și să evolueze.

Ne vom îndrepta apoi atenția spre chakra coroanei și spre chakra pineală deoarece ele se vor trezi primele. Acolo unde se duce atenția se duce și energia. Prin ele se va realiza legătura cu Sinele nostru Superior pe care îl vom vizualiza la aproximativ o jumătate de metru deasupra capului nostru. Vom conștientiza ce fel de energie intră în corpul nostru atunci când inspirăm, de fapt în corpurile noastre, pentru că avem patru corpuri energetice principale: corpul spiritual, corpul sufletesc/emoțional, corpul mental și corpul fizic, natura și intensitatea acesteia. Vom începe să realizăm unde avem blocajele și care este natura acestora, și vom începe să le rezolvăm, pentru ca energia să ne circule corect prin toate aceste corpuri. Vom observa ce transformări produce această energie asupra noastră, cum o modificăm noi pe ea, și ce returnăm în mediul înconjurător prin expirație. Începem astfel să realizăm că primim ceea ce emitem. Dacă trimitem în afara noastră, subconștient în cea mai mare parte, energie de vibrație joasă, precum frică, teamă, vinovăție, resentiment sau ură, nu trebuie să ne mai mirăm că atragem în viața noastră întâmplări și oameni de aceeași natură. În cadrul acestui proces vom începe să ne ridicăm vibrația acestor energii, în fapt a gândurilor și atitudinilor, și transformându-le să atragem spre noi energii de vibrații înalte, precum iubire, prețuire, încredere și abundență. Abundența nu este numai materială ci și mentală, emoțională și spirituală. Și asta este valabil pentru toate lucrurile și aspectele din viața noastră.

De aceea, când lucrăm asupra unei probleme, trebuie să îi căutăm cauza în cel mai înalt corp energetic în care apare, în ordinea menționată mai sus. Când rezolvăm problema la nivelul spiritual al acesteia, lucrul pe celelalte corpuri este mult mai ușor. Dacă ne ducem la un medic, acesta ne va rezolva problema în corpul fizic, de obicei dereglând alt sistem decât asupra aceluia pe care lucrează, așa numitul efect secundar, dar aceasta rămâne în celelalte corpuri, și se va manifesta din nou în corpul fizic la apariția unui declanșator. Dacă mergem la un psihoterapeut, acesta va rezolva problema în corpul mental, dar ea va putea reapărea din celelalte două corpuri, mental și emoțional/sufletesc.

După ce ne-am reconectat cu Sinele nostru Superior vom începe să conștientizăm faptul că noi suntem mult mai mult decât cei care am intrat în această viață și cei care o vom părăsi, decât cei care am intrat în viețile anterioare și cei care le-am părăsit, sau decât ceea am fost în perioadele dintre vieți. Vor începe atunci să dispară din viața noastră limitările, condiționările, fricile, resentimentele sau sentimentele de vinovăție. Pe lângă creșterea iubirii, stimei, iertării și înțelegerii propriei noastre persoane se vor îmbunătăți și relațiile cu ceilalți oameni, sisteme și entități, deoarece vom înțelege că și ei au acționat și continuă să acționeze în virtutea acestor limitări, condiționări, frici, resentimente sau sentimente de vinovăție, și relaționând cu ei de la nivel de Sine Superior la nivel de Sine Superior, interacțiunile vor fi mult mai subtile, ajutându-i și pe ei să se trezească și să ascensioneze. Iar un număr tot mai mare de oameni care vor începe să emită în exterior vibrații mai înalte va determina o poluare din ce în ce mai mică a conștiinței colective, și o creștere a vibrației acesteia.

De acum înainte va fi suficient doar să ne amintim că am restabilit conexiunea cu Sinele nostru Superior, iar prin câteva respirații profunde, procesul descris anterior se va derula automat și continuu. Este la fel ca în cazul unei aplicații de pe computerul nostru care rulează pemanent în background, minimizată pe bara de comandă din partea de jos a ecranului, numai că noi nu conștientizăm mereu acest lucru. Când dorim să o facem este suficient să dăm click pe ea pentru a o maximiza. Apoi o putem minimiza la loc și ea va continua să lucreze.

În continuare vom vorbi despre celelalte Module din cadrul acestui Program de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare, și anume:

Modulul II. Conectarea cu Conștiința Galaxiei, cu Inima Galaxiei, cu Fluxul Cosmic de Energie, și Curtea de Echitate Spirituală Galactică;

Modulul III. Recuperarea energiilor pierdute în urma proiecțiilor vătămătoare sau lipsite de iubire trimise de alții, precum și a energiilor rămase blocate prin proiecțiile vătămătoare sau lipsite de iubire pe care noi le-am făcut asupra altora;

Modulul IV. Minimizarea ego-ului și preluarea celor mai importante roluri actuale ale acestuia de către Esența noastră Divină Primordială, care va relua astfel controlul asupra ființei noastre;

Modulul V. Recuperarea energiilor blocate în regretele asupra trecutului, în nemulțumirile față de cum stau lucrurile în prezent în viețile noastre, și în grijile față de viitor;

Modulul VI. Curățarea și revelarea straturilor adânci ale conștiinței noastre, extinderea acesteia dinspre mintea conștientă înspre mintea subconștientă, ridicarea vibrației ei și redobândirea controlului;

Modul VII. Rezilierea sau renegocierea Contractelor Sufletului și Spiritului pe care le-am semnat la intrarea în Câmpul Energetic al Pământului și în timpul vieților petrecute în sfera de influență a acestuia, precum și în perioada dintre aceste vieți.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

Reclame