Modulul 2: Conectarea cu Fluxul Cosmic de Energie

Prima etapă din cadrul acestui proces o reprezintă conectarea cu Sinele tău Superior despre care am vorbit în Modulul 1 al acestui Program de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare. Tot ceea ce ai de făcut este să îți fixezi atenția la aproximativ o jumătate de metru deasupra capului și să îi ceri Sinelui tău Superior să se conecteze cu tine. După câteva respirații această conexiune se va realiza și procesele din cadrul acelui Modul se vor realiza automat. De fapt această conexiune lucrează mereu în backgroundu-l conștiinței tale, numai că tu nu o conștientizezi întotdeauna.

energie-cosmica

Cere acum să te conectezi cu Conștiința Galaxiei, cu Focarul ei de Energie, cu Fluxul Energetic Cosmic care este emis de acesta, și apoi cu Curtea de Echitate Spirituală Galactică. Continuând să îți menții atenția asupra respirației vei simți cum acest flux de energie vine spre tine din toate direcțiile și te învăluie cu vortex-urile lui. Îl vei simți inundându-ți toate organele, celulele, chakrele, meridianele, corpurile energetice și curgând prin sistemul tău spinal, nervos, sanguin și respirator, curățându-ți energiile care nu îți mai sunt de folos, blocajele, și umplându-te cu o energie nealterată, puternică și protectoare. Sinele tău Superior se va asigura că intensitatea acestui flux nu va fi mai mare decât ești tu pregătit să suporți în acest moment.

Lucrăm cu acest Flux pentru a ne asigura că procesul nu poate fi blocat de forțe de limitare, manipulare și control din câmpul energetic al Pământului. De asemenea energia cu care ne ștergem programele limitatoare și nebenefice, înlocuindu-le cu cele care ne corespund în acest moment, trebuie să fie mai mare decât aceea cu care au fost instalate. Tot astfel putem schimba anumite concepții, perspective și remedia blocaje și disfuncționalități.  Așa cum spunea Albert Einstein: „O problemă nu poate fi rezolvată la nivelul la care a fost creată, ci la un nivel superior.”. Este ca și în cazul unei rețele de calculatoare, în care pentru a șterge niște limitări și a seta niște permisiuni, trebuie să te afli de cealaltă parte a router-ului.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

Reclame