Modulul 3. Recuperarea energiilor pierdute în relațiile cu alte persoane

Premiza de la care pornim în cadrul acestui proces este aceea că toate persoanele cu care am venit în contact au o Natură Divină, dar pe care ele nu și-o conștientizează. Acțiunile pe care acestea le întreprind și atitudinile pe care le adoptă nu sunt determinate de această Esență Divină, ci de eu-ul lor, eu determinat de o serie de programe și concepții limitative și greșite, precum și de traumele pe care acele persoane le-au perceput. Dacă ele acționează asupra noastră într-un fel care ne face să ne simțim răniți este bine să știm că o fac în mare parte subconștient, în virtutea acelor programe, și pentru că ceva din subconștientul nostru le provoacă. Vorbim pe de o parte despre un mecanism subconștient de apărare, iar pe de altă parte despre o poluare a dimensiunilor superioare, ceea ce le face până la urmă rău, atât lor, cât și nouă tuturor. Percepând aceste forme gând, acțiuni și atitudini la nivelul Sinelui nostru superior și nu la cel al ego-ului, lucrurile devin mult mai elevate, iar reacția nu o vom mai avea față de ego-ul persoanelor respective, ci ne vom raporta la Sinele lor Superior. Astfel va începe să li se activeze și lor această conexiune și vor începe să conștientizeze, gândească și acționeze la un nivel mai înalt, și asta spre binele general.

iertare

Începem prin a ne conecta la Sinele nostru Superior, la Conștiința Galaxiei, La Inima Galaxiei, iar apoi la Fluxul de Energie Cosmică. Îi cerem Sinelui nostru Superior să trimită toate energiile vătămătoare și lipsite de iubire care au fost proiectate asupra noastră, sau pe care noi le-am perceput în acest mod, la Sinele Superior al celor care ni le-au trimis. Lucrul acesta va fi făcut cu iubire și iertare. Rezultatul va fi că atât noi cât și persoanele respective ne vom recupera energiile blocate în acele proiecții, și vom avea din nou acces la ele, de această dată însă le vom folosi pentru gânduri, acțiuni și atitudini de vibrații mai înalte. Ne dăm oricât timp este nevoie pentru ca Sinele nostru Superior să poată îndepărta toate proiecțiile pe care noi suntem pregătiți să le rezolvăm în acest moment. Dacă simțim că o proiecție este greu de îndepărtat îi cerem Conștiinței Galaxiei să ne furnizeze o hologramă energetică cu care Sinele nostru Superior să poată debloca energia prinsă în forma gând respectivă. Conștiința Galactică este foarte pricepută în livrarea acestor holograme. Nu trebuie să ne facem griji asupra a ceea ce sunt ele și cum funcționează. Important este că vom simți clar efectul acestora.

După ce am încheiat această etapă îi vom cere Sinelui Superior să ne înapoieze toate proiecțiile vătămătoare și lipsite de iubire pe care le-am trimis altora, prin gânduri, atitudini și acțiuni. Prin acest procedeu ne recuperăm imensa cantitate de energie blocată în etichetări, resentimente sau frici, și deblocăm în aceleași timp și energiile persoanelor asupra cărora am acționat. Ceea ce vom primi înapoi nu vor fi acele proiecții, ci energia cuprinsă în ele. Energia nu este rea, ci doar intenția pusă în aceasta. La fel ca în etapa de mai sus, dacă simțim că Sinelui nostru Superior îi este greu să recupereze o proiecție, îi cerem Conștiinței Galaxiei să ne furnizeze o hologramă de deblocare și extragere.

De câte ori vom simți nevoia putem folosi două mantre foarte folositoare în derularea acestui proces: “Ce-i al meu e-al meu, ce-i al tău e-al tău!” și „Îmi pare rău, iartă-mă, mulțumesc, te iubesc”.

Acesta este un proces care de acum înainte se va desfășura automat, și va duce la o relație mai bună cu oamenii și cu noi înșine. Când atitudinea cuiva ne deranjează, ne vom întreba ce anume din noi a provocat-o. Nu vom reacționa din plexul nostru solar, așa cum suntem obișnuiți, pentru că acea reacție este de obicei brutală. Așteptăm ca energia să urce în chakra Sinelui nostru Superior, unde va fi curățată și redistribuită, iar acțiunea o vom realiza asupra Sinelui Superior al persoanei respective, nu asupra ego-ului, conferindu-i astfel iubire, înțelegere, iertare și compasiune, iar nu dorință de distrugere. Vom înceta astfel să îi privim pe ceilalți ca pe niște agresori, ci ca pe colegii noștri de suferință și evoluție.

Este de fapt o recuperare și curățare a părților de suflet traumatizate și refulate, ale noastre care au rămas la alte persoane, și ale altor persoane care au rămas la noi, și un procedeu foarte eficient de iertare.

Alte tehnici prin care se poate realiza acest proces sunt, de exemplu, Călătoria Șamanică în Spațiul Traumelor din Lumea de Jos pentru recuperarea Părților de Suflet Traumatizate și Refulate, Metoda EFT (Tehnici de Eliberare Emoțională) Matrix Reimprinting despre care am scris aici și aici, sau prin Sistemul Theta Healing.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

Reclame