Șamanism

Repararea trecutului și vindecarea viitorului prin recuperarea sufletului – Partea I

Cele patru spaţii ale Lumii de Jos
Lumea de Jos este Edenul primordial, cel despre care legenda spune că l-am pierdut cu toţii. Este un paradis terestru, la care vă puteţi întoarce oricând, acolo unde v-au rămas, într-o stare de graţie şi inocenţă, părţile pierdute ale sufletului. Acest domeniu este împărţit în patru spaţii şi fiecare dintre ele conţine câte o înregistrare a istoriei sufletului vostru.
recuperarea, vindecarea și reîntregirea părților de suflet pierdute și refulate
1. Primul dintre acestea este Spaţiul Traumelor, unde descoperiţi trauma originară care a făcut ca o parte a sufletului să vă părăsească, modificându-vă astfel cursul destinului. Aici nu veţi căuta cea mai recentă manifestare a acestei răni – care ar putea fi o relaţie umană pe care aţi pierdut-o sau o criză personală – ci chiar sursa traumei. Se poate să fie ceva ce vi s-a întâmplat când eraţi copil, sau un incident din timpul când vă aflaţi încă în pântecele mamei. Adesea, poate fi o experienţă traumatizantă, dintr-o viaţă anterioară.
Cu toţii avem o traumă originară care revine sub înfăţişări diferite. Ea devine o temă recurentă în viaţa noastră, repetând adeseori un scenariu de lipsuri, pierderi, absenţa iubirii, trădări sau părăsiri, care se petrec într-o familie chiar de-a lungul a mai multor generaţii.
2. Cel de-al doilea este Spaţiul Contractelor, unde veţi descoperi promisiunile de suflet pe care le-aţi făcut. Multe dintre acestea vor fi obligaţii cumplite, la care aţi consimţit chiar mai înainte de a vă fi născut – şi de existenţa cărora nu sunteţi conştienţi. Multe dintre ele au apărut sub stresul şi spaima rănirii originare şi, adeseori, nici nu ştiţi de existenţa lor. În acest spaţiu, puteţi renegocia termenii unui acord încheiat într-o formulare nepotrivită, care v-a condamnat la o viaţă de suferinţe repetate, sau, după caz, puteți chiar să cereți anularea acestuia.
3. Cel de-al treilea este Spaţiul Graţiei. Aici vă veţi găsi partea de suflet vindecată, care este gata să se întoarcă, cu toata puterea ei de viaţă, la voi. Graţia Divină este combustibilul care vă împinge înainte în viaţă, care vă aduce bucurie şi pace. Nu este suficient să călătoriţi, pentru a descoperi patologia creată de traumele voastre; mai este necesar şi să căutaţi frumuseţea, armonia şi darurile unice ale sufletului.
Câteodată, când lucrez cu un client, descopăr cum forţa sa vitală s-a transformat dintr-o vâlvătaie – odinioară, uriaşă şi dezlănţuită -într-un foc plăpând, gata să dispară. Această flacără abia dacă mai pâlpâie, cât să încălzească sufletul. Văd adesea acest lucru la clienţii care suferă de oboseală cronică, de anxietate şi depresie. Recuperânduşi partea de suflet care le lipsea, ei se pot întoarce la starea naturală de graţie Divină şi vitalitate şi îşi pot regăsi pofta de viaţă.
4. Cel de-al patrulea spaţiu a Lumii de Jos este Spaţiul Comorilor. Avem tendinţa să culegem acele câştiguri care sunt cele mai aproape de suprafaţă – atât cât este de ajuns pentru o viaţă confortabilă şi obişnuită. Dar trebuie să săpăm mai mult, ca să adunăm pietrele cele mai preţioase, aurul şi argintul îngropate la mare adâncime. Ca şi în cazul diamantelor, cele mai mari comori nu pot fi extrase decât cu un efort deosebit. Când aplic o procedură de recuperare a sufletului, pentru o persoană care are dificultăţi în a manifesta ceea ce doreşte să devină, merg în acest spaţiu, pentru a o ajuta să-şi regăsească un dar
artistic sau creativ neexprimat. Aici, adânc în subconştient, ea poate găsi resursele care o vor ajuta să trăiască plenar. Totodată, de aici, recuperez şi un animal de putere, care o va ajuta să-şi recapete instinctul natural. În fiecare dintre aceste spaţii, veţi citi câteva dintre cărţile aflate în „biblioteca vieţii voastre” şi veţi scoate la iveală traumele îngropate adânc, contractele, binecuvântările şi darurile.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo, Ph.D
Resurse utile despre Șamanism:

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Reclame