Impresiile beneficiarilor

Terapie Theta Healing, Șamanism, Hoponopono și Holistică

În urma multor provocări ale vieții, trecând prin multă suferință și diverse experiente în care nu găseam răspunsuri, am început să caut, să citesc, să fac cursuri de dezvoltare personala si anumite initieri , cu scopul de a mă cunoaște și de a afla ce se afla dincolo de noi, să aflu acel ceva care de mică mă punea pe gânduri și nu știam de ce mă simt câteodată atât de singură și de cine mi- era atât de dor.

În urma a 4 ani de citit si învățat s-a întâmplat ca tatăl meu să se întoarcă acasă, în ceruri, după o luptă grea cu cancerul la plămâni.Am încercat să fiu echilibrată și să-i susțin pe toți în jurul meu, să fiu puternică știind că totul nu este decât o trecere în altă dimensiune și că Sufletul nu moare niciodată, însă pe lângă aceasta pierdere, a tatălui meu au început fel si fel de alte provocări din partea celor mai dragi ai mei.

Nu intru în detalii, căci sunt multe si dureroase. Cert este faptul că , deși făceam meditații, rugăciuni, la un moment dat, din cauza faptului că nu am pus în aplicare detașarea de tot si toate, am început să clachez. Aveam fel si fel de frici, crize de nervi, scurgeri de sânge, dureri de piept, nu mai vedeam în nici un fel rostul meu în această viață. Am plecat spre Servici cu lacrimi în ochi, cerând lui Dumnezeu să-mi dea un semn, sa- mi arate calea , căci nu mai puteam, mă simțeam copleșită.

Ajungând la locul de muncă, așteptând să se încarce telefonul de Servici ca să pot sa- mi fac treaba, am intrat un pic pe facebook si am văzut o amintire de acum un an, o postare pe care o distribuisem în iulie 2015 de a domnului Fătulescu. În acel moment am intrat pe pagina dumnealui si i-am văzut numărul de telefon, si primul impuls a fost să-l sun. Este ceea ce am si facut. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest om, a fost faptul că, după ce i-am povestit prin ce trec si l-am întrebat dacă mă poate ajuta, mi-a spus că poate să încerce să o facă, nu mi-a promis marea cu sarea.

Am luat decizia să merg la o consultație si rezultatele au fost uimitoare pentru mine, care știu destul de multe despre astfel de tehnici. De când am intrat, am găsit un om cald si răbdător si in momentul in care a început să lucreze pe mine i- am simtit energia imediat. Când am ajuns acolo eram deprimată iar când am plecat eram zâmbitoare si intr- o stare pozitivă și echilibrată.Și asta nu este tot, am constatat că sângerarea care nu se mai oprea de două săptămâni, s-a oprit și sânii nu mă mai dureau deloc.

Mulțumesc cu multă recunoștință domnului Fatulescu si am încredințarea ca Dumnezeu lucrează prin oameni si ca, oricât am ști și am cunoaște, la un moment dat avem nevoie de alți oameni care să ne ajute si sa ne învețe. Va recomand tuturor celor care sunte-ti intr-o criză existential a sau ave-ti nevoie de ajutor să apelați cu cea mai mare încredere la acest om , pe care eu il consider Minunat.

Mariana Mari

 

Nimic nu este intamplator in Univers si nici intalnirea mea cu Domnul Radu Fatulescu. ‘’Rasfoind’’ internetul am gasit blogul Domniei Sale si am fost placut surprinsa de materialul privind ‘’rezolvarea karmei de familie si a celei genetice’’ . Am stabilit o prima intalnire care pentru mine a fost foarte benefica: am devenit o altfel de persoana, mai echilibrata, mai stapana pe sine; sincer nu eu am sesizat schimbarile ci peroanele cu care interactionez zi de zi. Au urmat si alte sedinte la fel de profesionale astfel punand o caramida importanta la edificiul sufletului meu. II multumesc foarte mult pentru amabilitate si professionalism si il recomand tuturor celor care au nevoie sa se descopere sau redescopere pe drumul desavarsirii sufletului.’’

Tina T., București

***

Am citit un articol scris pe blog-ul Lumina Sinelui si am avut o revelatie: aceea de a scrie un mesaj si apoi suna la nr de telefon afisat. Am facut cateva sute de km dar a meritat cu siguranta. Am gasit in fata mea un om dispus sa ma ajute , dispus sa ma asculte si sa imi vina in ajutor. Aveam de ceva timp probleme la coloana vertebrala si simteam ca acele probleme nu sunt doar de la statul incomod pe un scaun multe ore dar si de la un stres foarte mare zi de zi, de la depresii avute in timpul anilor, de la frici si de la incarcarea chakrelor. Dupa curatarea energetica  am simtit ca si cum ma pot relaxa, ma pot destinde iar durerea a disparut. Domnul Fatulescu m-a purtat mai apoi intr-o lume sub pamant in care am putut sa imi vad fricile, sa le accept si sa le alchimizez, mi-am rezolvat probleme din trecut care m-au apasat atatia ani si care m-au tinut prizoniera fricii si a depresiei. M-am vazut si m-am simtit desprinsa de corp, desprinsa de timp, desprinsa de lume, lucruri pe care n-am crezut vreodata ca le pot simti. De atunci ma simt un altfel de om si sunt absolut convinsa ca in curand visele mele vor deveni realitate si voi putea realiza ceea ce imi doresc. Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea relata ceea ce a simtit dar pot spune ca acele maini m-au purtat mai aproape de Dumnezeu. Multumesc din tot sufletul.
Elena Velea
***
Anul acesta am fost și sunt într-o continuă schimbare, într-un întreg proces de trezire și conștientizare aceea ce am crezut și simțit de când mă știu, în această viață pe Pământ. Și anume că viața înseamnă maimult decât știm, există mai multe decât credem că știm, vedem, auzim și simțim. Iar anul acesta am avutmulte confirmări, pe mai multe planuri, în acest sens. În lunile intense de introspecție, am observat cegreșeli am făcut și cum le-am repetat și mi-am dorit să le îndrept, astfel că am început să lucrez mult cumine. Am început să meditez, să lucrez cu cele șapte chakre, să mă rog, să cer să fac pace cu mine, să fiuo ființă echilibrată, să trăiesc în armonie. Zilnic am început să îmi pun întrebări și să îmi răspund sincer, săîmi derulez și văd amintirile ca un film și să observ anumite tipare. Am început să fiu un spectator înpropria viață și am urmărit cu interes persoanele care au apărut sau reapărut în viața mea. Au existat șicazuri în care altele au dispărut. Am lăsat în urmă anumite energii și le-am primit pe altele în viața mea,mai bune,  mai înalte și  pozitive.  Și  așa am început și  eu să fiu,  mai echilibrată,   mai liniștită și  maiîmpăcată cu sine. Mai aveam și mai am de lucru, dar toate se rezolvă cu răbdare, iertare, acceptare și iubire necondiționată.
Cum am ajuns la theta healing este o poveste interesantă. La începutul verii, mi-am făcut un jurnal, uncaiet  în care scriu de mână orice simt și  gândesc,  oricând simt nevoia,  chemarea să mă descarc deinformații, emoții, sentimente. Într-o zi, după un monolog de câteva pagini și șiruri de întrebări adresatemie și sufletului meu, am scris la final, pe un rând separat, luminasinelui. M-am întrebat de ce și ceînseamnă asta, deoarece simțisem altfel îndemnarea de a scrie această expresie. Mă gândeam că poateam citit ceva pe undeva, așa că am intrat pe internet și am dat o căutare, și așa am ajuns la domnul Fătulescu.
Mi-am zis că nimic nu este întâmplător și am început să citesc articolele postate pe site-ul său. I-am văzutnumărul de telefon și l-am sunat să mă programez. Nu știam ce înseamnă o ședință la dânsul, nu m-amdocumentat și nu mi-am făcut niciun fel de așteptări. Nu aveam habar despre ce mă așteaptă și măîncânta ideea aceasta. Eram doar curioasă să aflu de ce mi-a apărut în acest mod, în jurnalul meu. Ședința a fost extrem de intensă. Am simțit cum mă curățam de ceea ce nu mai era necesar, cum sedeblocau anumițe emoții, amintiri, păstrate acolo sau uitate și nu își mai aveau rostul. Am închis ochii șidomnul Fătulescu a început să rostească anumite programe. Uneori plângeam și mă simțeam ușuratăfizic, psihic și emoțional. În funcție de ce eliberări cerea dânsul, eu le ofeream și simțeam pe loc cum măcurățam de ele. În același timp, aveam și senzații fizice, corpul fizic și chakrele mele lucrau de asemenea.Am plecat și mai împăcată de la acea terapie și mai încrezătoare în propriile forțe.
Într-o lume în care credem că le știm pe toate și totuși existența noastră încă e sub semnul întrebării, nedorim să știm cine suntem, de ce, cum și de unde venim, fiecare are propriile întrebări și răspunsuri sauîncă le caută. Am fost învățați să căutăm în exterior, când de fapt, totul este în interior. Dacă simțimnevoia de confirmări exterioare, este în regulă, nu suntem de condamnat. Avem liberul arbitru și putemcere ajutorul oricui ne dorim. Chiar și de curiozitate recomand o ședință de theta healing, șamanism,ho’ponopono sau holistic. Fiecare are dreptul să încerce, să vadă cum e și să tragă singur o concluzie.
O zi minunată vă doresc!
AludoR, București
***
Perioada în care trăim este destul de bulversanta,mai ales pentru cei care și-au pus întrebări legate de existența și rostul nostru pe pământ și și-au ales caile potrivite lor pentru evoluție. Venim cu tipare ancestrale,uneori destul de dure,pe care trebuie sa le vindecam,dar nu ne dam seama cum sau sunt atât de inradacinate sau numeroase încât ne coplesesc. Dar,dacă îți mai dai și cu stângul în dreptul cum mi se întâmpla uneori mie,asta e și mai și.
În luna iulie a.c. am „reusit” să mă intoxic cu clor și să-mi creez o stare groaznica,într-o perioada în care eram singura acasă și cu 2 animalute (catel și pisica), geloase una pe cealaltă .Nu știam ce sa mai fac,deoarece intrasem și într-o stare de stres și nemultumire și ma blocasem.Imi era rău și nu-mi reveneam. Având în vedere ca,pe internet am găsit foarte des soluții potrivite mie, cautand,am dat peste un articol:”Inlaturarea sigiliilor energetice și activarea spiralelor ADN”,iar la sfârșit era o oferta din partea domnului Radu Mihai Fatulescu terapeutTheta Healing. Șamanism, Ho’ponopono  și Holistic.
Cum nimic nu este întâmplător, l-am sunat și am constatat din discuție,ca ma poate primi în câteva ore (desi era Sâmbăta dupa masa). Ulterior, intalnindu-ne,am găsit o persoana binevoitoare,calma,plina de solicitudine și cu multă rabdare.M-a ajutat mult în acel moment,iar ulterior,am descoperit și faptul ca am niște vinovatii de care încă ma țineam destul de strâns și pentru care trebuia făcut ceva.
V-am povestit toate acestea,ca sa înțelegeți ca,este extraordinar sa întâlnești astfel de oameni,mai ales ca(e punctul meu de vedere),bolile noastre nu pot fi tratate și mai ales vindecate de doctori cu pastile.Suntem un întreg,nu numai fizicalitate,iar chimicalele ne ascund foarte adânc problemele reale.
Ii mulțumesc domnului Radu Mihai Fatulescu ca exista și ii urez mult succes în ceea ce face și în evoluția personala.
Veturia Popa, București

Pentru programări vă invit să sunați la numărul de telefon 0724 511 176, pe Skype: Radu Fătulescu, pe Facebook: Radu Mihai Fătulescu, sau să trimiteți un e-mail la adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Plata se face pe bază de donație, la latitudinea clientului.

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono și Holistic

Reclame