Program de Iertare de Sine și a Altor Persoane

Cui se adresează acest Program:

Acest Program este indicat pentru persoanele cărora le vin des în minte gânduri, sentimente și amintiri neplăcute în legătură cu ei și cu alții.

Neiertarea se vede în Astral ca un nor uriaș, dens, întunecat, de formă neregulată, de energie și vibrație joasă, care ne ține legați în trecut, trăgându-ne mereu acolo și făcându-ne să rulăm continuu în subconștient trăirile negative pe care le-am avut, ținându-ne astfel blocată și privându-ne de o cantitate imensă de energie, pe care am putea să o folosim pentru a ne îmbunătăți viețile.

Modul de desfășurare a Programului

Programul se face individual de acasă. Se furnizează algoritmii și modul de implementare.

Alegem câteva persoane pentru care să ne facem Iertarea pentru 7 zile, în afară de noi. Vor fi persoanele în legătură cu care ne vin în minte cel mai des amintiri și sentimente negative.

Pentru noi și pentru fiecare persoană pentru care lucrăm, scriem și spunem Algoritmii care vor fi furnizați, o dată pe zi, timp de 7 zile.

Eu de exemplu lucrez în serii de câte 6 persoane pentru 7 zile, eu și încă 5. După o săptămână schimb persoanele și continui să îmi fac iertarea de sine. Procesul durează aproximativ o oră. Rezultatele sunt spectaculoase, atât la mine cât și la alte persoane care au aplicat sau aplică Programul, după cum se poate vedea de aici.

Preț: 250 lei

Plata se poate face în contul: RO59 RZBR 0000 0600 2168 1256 – Fătulescu Radu Mihai. După trimiterea copiei după transfer voi furniza Programul de Iertarea Altor Persoane cât mai curând posibil (de obicei în Maximum 48 de ore – 2 zile lucrătoare).

Comandă Programul de Iertarea Altor Persoane pe Facebook

Comandă Programul de Iertarea Altor Persoane pe e-mailradu.fatulescu@yahoo.com