PROGRAM DE AUTO-TERAPIE CU EFT (TEHNICI DE ELIBERARE EMOȚIONALĂ ȘI PSIHOLOGIE ENERGETICĂ)

Acesta cuprinde următoarele Secțiuni:

  1. Cei 6 Piloni ai Vindecării

2. Introducere

Această tehnică a fost creată de Inginerul American Gary Craig și constă în Percutări cu Degetele ale Capetelor Principalelor Meridiane Energetice al Corpului Uman, concomitent cu rostirea anumitor Afirmații.

Ea poate fi aplicată pentru orice Problemă, sub forma unui Dialog Interior cu Noi Înșine, care are marele avantaj că acceptă, ba chiar încurajează, gândirea negativă, nefiind nevoie astfel să ne mințim singuri, proporția recomandată între aceasta și gândirea pozitivă fiind de aproximativ 60 – 40%, și / sau sub formă de Meditație cu Forme Gând și Intenții.

3. Manualul EFT al Fondatorului Gary Craig

El reprezintă o Aventură Interactivă, Fascinantă și Practică, o adevărată Călătorie de Vindecare Personală, ce poate fi parcursă în doar câteva ore, cu tot cu executarea Exercițiilor Practice.

4. Exemplu Practic de Lucru pe Traume și Probleme cu EFT de pe Youtube

Prima parte reprezintă o Scurtă Introducere în EFT, iar cea de a doua un Exemplu Practic de lucru pe Îngrijorare, în care sunt cuprinse băile pe puncte și afirmațiile psihologice de corectare și rezolvare.

Vei putea aplica apoi acest Model sau să îți creezi unul personal inspirându-te de aici pentru oricare dintre problemele tale, ori de câte ori dorești sau simți nevoia.

5. Varianta EFT Matrix Reimpring

Sistemul care constă în amintirea unui Eveniment Traumatic, Spunerea Poveștii și Derularea Filmului și apoi a rescrierii acestuia în manieră pozitivă.

Exemplu de aplicare a EFT Matrix Reimprinting

6. Lucrul Practic

Poți lucra pe traume, evenimente neplăcute, programe negative, probleme, obiective, să te liniștești, relaxezi, echilibrezi etc.

Preț: 300 lei

Plata se poate face în contul: RO59 RZBR 0000 0600 2168 1256 – Fătulescu Radu Mihai. După trimiterea copiei după transfer voi furniza Programul EFT cât mai curând posibil (de obicei în Maximum 48 de ore – 2 zile lucrătoare).

Comandă Programul EFT pe Facebook

Comandă Programul EFT pe e-mailradu.fatulescu@yahoo.com