Program de Iertare de Neam de 70 de ori câte 7

– Iertarea de Neam înseamnă cât % au fost iertați toți cei din Neamul Meu care au greșit: de victime, de ei înșiși și de Divinitate.

– Iertarea de Neam răsfrânge asupra multor generații, și nu știi pe cine și când va afecta.

– Neiertarea se vede în Astral ca un nor uriaș, dens, întunecat, de formă neregulată, de energie și vibrație joasă, care ne ține legați în trecut, trăgându-ne mereu acolo și făcându-ne să rulăm continuu în subconștient trăirile negative din trecut, ținându-ne astfel blocată și privându-ne de o cantitate imensă de energie, pe care am putea să o folosim pentru a ne îmbunătăți viețile.

– Iertarea de Neam îmbunătățește viețile tuturor celor implicați, indiferent unde sau sub ce formă se află ei acum.

– Iertarea de Neam aduce celei / celui care o face o Cantitate Imensă de Aur Spiritual.

– Iertarea de Neam este Primul Pas într-o Terapie de Succes.

Impresii ale persoanelor care au lucrat cu Programul de Iertare de Neam „De 70 de ori câte 7”

Voi furniza celor interesați:

I. Măsurarea radiestezică a Iertării de Neam la începutul și la sfârșitul Programului. În mod normal la sfârșit ea este de 100%.

II. Un Algoritm-Rugăciune a cărui citire o dată cu voce tare durează aproximativ 2 minute.

El trebuie rostit de 70 de ori câte 7, așa cum ne-a învățat Iisus Hristos („Trebuie să iertați nu o dată, ci de 70 de ori câte 7”). O să vă dau mai jos câteva variante recomandate, durata aproximativă zilnică în ore / minute, numărul de zile necesare pentru ele (fiecare face cum simte și cât poate) – important este ca Algoritmul să fie repetat în final de 490 de ori, și explicația pentru acest număr.

Varianta 1

Dacă repetați algoritmul de 70 de ori pe zi procesul va dura o săptămână (7 zile). Durează aproximativ 4 ore pe zi.
Varianta 2

33 de ori pe zi = 15 zile – Aproximativ 1h 30 min. – pe zi

Varianta 3

7 ori pe zi – 70 de zile – Aproximativ 30 min. / zi.
Acest Algoritm trebuie rostit de 70 de ori câte 7 pentru că în Bibilie, în Capitolul Facerea, un urmaș al lui Adam și al Evei spunea că „Răzbunarea va fi de șaptezeci de ori câte șapte.” – deci și antidotul trebuie să fie pe măsură.

III. O Muzică de Meditație pentru Tăierea Stringurilor Karmice, Anihilarea Influențelor Negative: Vindecarea Emoțiilor din Trecut, Regresie în Vieți Anterioare. Această Muzică de Meditație durează 12 ore deci poate fi pusă și în timpul somnului. Aceasta face ca procesul să se desfășoare în Starea Cerebrală Alfa sau Theta, deci se va transforma într-o Meditație.

IV. Procedura de evocare la începutul fiecărei zile din Program, înainte citirii Algoritmului, a Entităților de Lumină specializate care să ajute la facilitarea procesului. Invocarea principală este a Tatălui Ceresc și a Sfintei Treimi.

V. Asistență pe durata desfășurării programului.

Impresii ale persoanelor care au lucrat cu Programul de Iertare de Neam „De 70 de ori câte 7”

Preț: 240 lei

Plata se poate face în contul: RO59 RZBR 0000 0600 2168 1256 – Fătulescu Radu Mihai. După trimiterea copiei după transfer voi furniza Programul de Iertare de Neam cât mai curând posibil (de obicei în Maximum 48 de ore – 2 zile lucrătoare).

Comandă Programul de Iertare de Neam pe Facebook

Comandă Programul de Iertare de Neam pe e-mail: radu.fatulescu@yahoo.com