Simptome ale unui suflet pierdut

Sufletele pierdute apartin persoanelor care par sa fie in voia sortii. Din diferite motive, aceste persoane si-au blocat ghidarea intuitiva venita de la sinele lor superior. Facand asta ei s-au deconectat de asemenea de la fluxul infinit de iubire al Universului, ceea ce a condus la sentimente de furie si tristete. Ca rezultat, relationarea cu un suflet pierdut poate fi de cele mai multe ori anevoioasa.

https://vindecaviata.files.wordpress.com/2015/03/lost-soul.jpg

Daca in prezent tu esti intr-un proces de ridicare a vibratiei si urmaresti cele mai inalte cai spirituale pentru tine, cel mai probabil vei descoperi ca relationarea cu un suflet pierdut este dificila. De cele mai multe ori interactiunea cu astfel de persoane poate fi chiar frustranta, intrucat ele emit o energie vibrationala foarte scazuta.

In cazul in care vrem sa ajutam astfel de persoane nu trebuie sa reactionam cu furie si ostilitate, ci cu foarte multa intelegere. Sufletele pierdute au nevoie de iubire neconditionata mai mult decat oricare alta persoana, intrucat unul dintre principalele motive pentru care ei au ajuns in aceasta stare a fost lipsa iubirii. Desi uneori poate parea o provocare, singurul mod in care putem ajuta o persoana care si-a pierdut directia este sa ii oferim iubire si acceptare deplina.

Iata care sunt principalele simptome ale sufletelor pierdute si modul in care noi putem actiona pentru a le ajuta.

  1. Defensivitatea

O persoana care are sufletul pierdut va actiona intotdeauna din ego si nu din ghidarea sinelui sau superior. Intrucat sunt atat de puternic conduse de ego aceste persoane vor simti intotdeauna nevoia de a-si apara punctul de vedere, vor afirma ca doar ele au dreptate, sau ca ele stiu cel mai bine. Chiar si un sfat oferit cu prietenie va fi imediat respins prin replica “Da dar…” urmat de o lista intreaga de motive pentru care solutia respectiva nu va fi buna pentru ei.

Cea mai buna reactie pe care o poti avea la defensivitate este acceptarea. Nu te angaja in discutii contradictorii cu persoane al caror suflet este pierdut, chiar daca tu simti ca sfatul pe care tocmai l-ai dat este exact ceea ce persoana respectiva are nevoie pentru a-si rezolva problemele.

Aminteste-ti ca sufletele pierdute isi blocheaza ghidarea primita de la sinele lor superior, deci cel mai probabil vor fi refractari fata de orice sfat benefic, indiferent de provenienta acestuia. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti expui ideile, iar apoi sa eviti orice discutie in contradictoriu cu persoana in cauza.

In mod surprinzator, atunci cand am aplicat aceasta tactica nu odata mi s-a intamplat ca persoana afectat sa imi spuna dupa o perioada de timp “ Mai tii minte cand mi-ai dat sfatul acela? Sa stii ca a fost foarte bun, m-a ajutat enorm!”.

Cheia pentru a ajuta un suflet pierdut este sa nu ii provoci ego-ul. Daca eviti sa aduci in discutie punctele lor slabe vor fi cel mai probabil mult mai inclinati sa iti asculte sfaturile, intrucat nu se vor simti amenintati de prezenta ta.

  1. Orizonturi foarte inguste

De cele mai multe ori sufletele pierdute nu vor accepta alte persoane si nici diferenta de opinii. Sinele nostru inalt este atot-iubitor si plin de acceptare. Daca cineva isi blocheaza fluxul de iubire neconditionata provenita de la sinele sau inalt, va fi incapabil sa le ofere iubire neconditionata celorlalti, drept pentru care “iubirea” sufletelor pierdute se va indrepta doar catre anumite persoane, care se comporta in acord cu ego-ul lor.

Vei observa adesea suflete pierdute care nu accepta alta religie in afara de a lor, care sunt rasiste, homofobe, misogine sau misandre. Cea mai buna reactie pe care o poti avea atunci cand ai de-a face cu astfel de persoane este ca atunci cand ele au comportamente abuzive indreptate impotriva altor oameni sa le spui cu bunatate ca acest lucru te deranjeaza, iar apoi sa treci mai departe.

Trebuie sa iti amintesti intotdeauna ca a te certa cu un suflet pierdut reprezinta o pierdere de timp. Exprima-ti intotdeauna parerile clar si apoi mergi mai departe. Un suflet pierdut te va asculta doar atunci cand nu ii provoci ego-ul.

  1. Repetarea acelorasi greseli, din nou si din nou

Fiecare dintre noi trecem prin anumite incercari pana ne invatam lectiile de viata, insa in cazul unui suflet pierdut situatiile neplacute par sa se repete la nesfarsit.

Adesea poti observa cum sufletele pierdute trec dintr-o relatie toxica in alta, raman in mod constant fara loc de munca sau trec prin situatii pline de suferinta in mod repetat.

Pentru a fi corecti, trebuie sa admitem ca nici unul dintre noi nu este perfect, cu totii facem greseli la un moment dat, insa in cazul sufletelor pierdute repetarea acestor greseli devine foarte dureroasa.

Cea mai buna reactie pe care o poti avea este sa realizezi din nou ca in cazul sufletelor pierdute legatura cu iubirea infinita a Universului este intrerupta, de aceea ei nu sunt capabili sa ia decizii bazate pe iubirea de sine. Un suflet pierdut a uitat cum sa aiba grija de el.

Acest indivizi nu iau decizii gresite pentru a se rani pe ei sau pe cei din jur, ci le iau pentru ca nu mai sunt capabili sa vada ghidarea universala. Multe dintre alegerile lor sunt facute deoarece ei incearca sa amorteasca durerea, sa umple golul pe care il simt deoarece din punct de vedere spiritual, si sunt deconectati de la fluxul de iubire al Universului.

Nu ii judeca, nu ii rani si nu desconsidera lupta pe care o duc cu ei insisi. Accepta-i asa cum sunt si iubeste-i intotdeauna.

Asta nu inseamna ca trebuie sa le permiti sa te includa in haosul lor, ci doar sa le arati ca iti pasa de ei si le doresti binele cel mai inalt.

Intr-adevar, interactiunea cu un suflet pierdut poate fi foarte dificila, intrucat este neplacut sa vezi cum se raneste singur in mod constant, insa este bine sa ne amintim ca fiecare avem propria noastra cale, fiecare avem optiunea de a ne trai vietile asa cum alegem. Desi unii dintre noi probabil am descoperit o chemare inalta, sufletele pierdute au ales sa experimenteze viata intr-un mod limitat, iar noi trebuie sa intelegem ca nu le putem schimba optiunea.

Nici unuia dintre noi nu ne-ar placea sa fim fortati sa gandim sau sa credem ceva impotriva vointei noastre, iar daca noi vrem sa avem libertarea de a face propriile alegeri, trebuie sa le permitem si celorlalti sa ia propriile decizii, chiar daca din punctul nostru de vedere acestea le pot face rau. Ne putem exprima propriile adevaruri, insa nu trebuie sa incercam sa schimbam gandurile, credintele si actiunile semenilor nostri.

Singurul lucru pe care il putem face pentru sufletele pierdute este sa le acceptam si sa le iubim. Daca noi emitem destula lumina, este posibil sa ajutam un suflet pierdut sa isi gaseasca din nou calea.

Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Sursa: https://vindecaviata.wordpress.com/2015/03/10/simptome-ale-unui-suflet-pierdut/

Lasă un comentariu