Deblocarea prosperității și abundenței

Prosperitatea nu este numai materială, ci și mentală, emoțională, sentimentală, sufletească sau spirituală. Așa cum spunea Albert Einstein, o problemă nu poate fi rezolvată la nivelul la care a fost creată, ci numai la un nivel superior. Deci deblocând aspectele de vibrație înaltă ale prosperității, vom obține și prosperitatea materială.

Prosperitate

Din cele mai vechi timpuri și până astăzi, pentru a ne putea ține la un nivel de sclavie și controla, cei care conduc lumea ne-au indus prin religie, filozofie, educație, sau mass-media, o serie de programe limitative cu privire la bani, care s-au transmis apoi din generație în generație. Câți dintre noi nu ne amintim de o bunică sau de altcineva care ne tot repeta că „Banii sunt ochiul dracului”, că bani au doar femeile de moravuri ușoare, oportuniștii, parveniții, escrocii etc., că banii ne împiedică să evoluăm intelectual ori spiritual, să ne mântuim, etc.

În realitate banii sunt creați de Divinitate, au o vibrație înaltă, în contrast cu sărăcia, care este de vibrație joasă, ei reprezentând o modalitate de schimb energetic. Ca să ilustrez acest lucru cu un exemplu din activitatea mea, atunci când mă ofer să lucrez gratuit, pentru persoanele care spun că nu au servici, sunt bolnave, singure etc., acestea nu respectă programările, nu respectă legile bunului simț, nu se deschid ca să primească vindecarea șamd.

De multe ori am observat că blocajele financiare sunt strâns legate de blocajele relaționale, cu rădăcini în copilărie, de relațiile cu părinții sau cu sexul opus, de anumite atacuri energetice făcute de rivale, în majoritatea cazurilor, de energii joase prezente în spațiul firmelor, în echipamentele și angajații acestora, de atacuri energetice făcute de angajați sau de competitori.

Primul pas spre deblocarea prosperității îl reprezintă o Curățare profundă, reîncărcare, protecție, recalibrare și reconectare energetică. Se trece apoi la Curățarea subconștientului și inconștientului de blocaje mentale, emoționale și energetice și la Instalarea de programe mentale și emoționale pozitive. După această urmează o curățare energetică a sediului firmei, a obiectelor și personalului acesteia, și o investigare asupra cauzelor blocajelor financiare.

Pentru a debloca și a manifesta abundența trebuie să îi ajutăm pe oameni, să dăruim mai întâi ceea ce dorim noi să primim, și să conștientizăm și să fim recunoscători pentru abundența pe care deja o avem.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sautrimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing

2 răspunsuri la „Deblocarea prosperității și abundenței

Lasă un comentariu