528 de Hz, frecvența la care ne conectăm cu Sinele nostru Superior

Semnalul iubirii, 528 Hertz, se află printre cele șase frecvente creatoare ale Universului. A treia nota din Gama Muzicală este nota MI, și aceasta are frecvența de 528 Hz. Această frecvență este utilizată de biochimiști pentru a repara ADN-ul defect, ea fiind de fapt amprenta genetica pe care se bazează viața însăși. Ea corespunde celei de a șaptea chakre din corpul nostru energetic, chakra coroanei, numită în sanscrită – Shahashrara. Mi-ul obisnuit, pe care il stim din game, nu are însă frecvența de 528 Hz, ci de 523.3 Hz. Mi-ul de 528 Hz, utilizat la repararea și reconectarea ADN-ului, face parte dintr-o gama antica numita Solfeggio.

Facerea Michelangelo

Claviatura pianul are clapele, albe și negre, dispuse in grupuri de doua si trei clape negre alaturate. De la DO central putem urca si cobori pe claviatura atat spre dreapta si spre stanga si vom vedea ca se succed mai multi de DO, de RE, etc., remarcam ca spre drepata notele sunt mai ascutite, iar spre stanga mai grave. Avem Mi central, iar de la stânga la dreapta avem Mi de Sus, Mi de jos, și tot astfel pentru celelalte 6 note.

Aici avem și analogia cu eșicherul de la șah, care este însă o matrice bidimensională de 8/8. Apare aici a VIII-a chakră, casa/poarta sufletului, puntea, starea 0, sau starea de grație.

Cifra 6 are multiple semnificații, dintre care o să le amintim aici pe cele legate de natura articolului de față:

  • Cifra lui Zalmolxe
  • De două ori trei

Trei este cifra care decodifică matricea în care trăim, scoțându-ne din dualitatea din care trăim, și dedublându-ne către următorul nivel. Facem astfel legătura cu o energie nouă, apărută de câteva luni, care nu mai este duală, bipolară, și de care nu știau nici Maeștii Ascensionați, cum ar fi Adamus de Saint Germain.

Conform modelului Viannei Stibal, fondatoarea sistemului terapeutic și filozofic Theta Healing, Universul are 7 planuri ale existenței:

Primul Plan

Acesta este Planul puterii Pământului-Mamă. Este reprezentat de cristale, de minerale şi de sol.

Al Doilea Plan

Este Planul copacilor şi plantelor. Oamenii vegetali împreună cu spiritele pământului/aerului interpretează dansul sacru pentru interconectarea dintre primul şi al treilea Plan şi transmigrarea forţei vieţii pentru a fi folosită de animale.

Al Treilea Plan

Acesta este Planul realităţii umane pe care am creat-o noi. Între al Treilea şi al Patrulea Plan, există un loc în care sunt ţinute spiritele care au ratat şansa de a evolua spre următorul Plan. Acestea sunt „spiritele nesupuse” (rătăcitoare) de care vom vorbi mai târziu.

Al Patrulea Plan

Acesta este Planul spiritelor ancestrale, a totemmurilor animale şi a puternicilor şamani-şefi care sunt invocaţi pentru vindecare.

Al Cincilea Plan

Acesta este Planul îngerilor păzitori, al îngerilor, al călăuzitorilor spirituali şi al spiritelor întunecate. De fiecare dată când un iniţiat se conectează la aceste fiinţe, va ajunge în acest Plan. Acesta este Planul dualismului şi al „ego”-ului, care poate fi atât negativ, cât şi pozitiv. Vindecătorii care lucrează cu conexiuni în acest Plan pot fi pătrunşi de temeri şi chiar pot avea programe cu teama de a fi „atacaţi”. Al cincilea Plan este Planul astral.

Al Şaselea Plan

Acesta este Planul Legilor: Legile timpului, Legile magnetismului, Legile gravitatiei, Legile luminii şi ale sunetului care împreună creează însăşi „țesătura” universului.

Al Şaptelea Plan

Acesta este Planul Atoatecreatorului. Este Planul la care ajungem pentru manifestarea cea mai înaltă, pentru vindecări instantanee şi pentru citiri. Este locul siguranței, al iubirii şi al existenței pur şi simplu.

Al Şaptelea Plan al Existenței reprezintă energia pură a Creatiei; cuprinde Tot Ce Există. Acesta este Planul existenței pur şi simplu. Dacă vindecătorul va folosi acest Plan pentru a face vindecări, acestea vor fi instantanee, deoarece boala va fi pur şi simplu re-creată şi transformată în sănătate pură. Spre deosebire de celelalte Planuri, în care vindecătorul poate fi obosit de vibrațiile Planului, acesta pur şi simplu ne înconjoară într-o energie a iubirii, în timp ce schimbă vibrația umană către perfecțiune. În acest Plan, omul va conştientiza brusc cât de uşor, de simplu şi fără efort poate să-şi re-creeze lumea.

Vindecătorii care folosesc această energie vor avea sănătatea perfectă.

Vindecătorul care foloseşte acest Plan poate folosi orice alt Plan fără a rămâne legat prin jurăminte şi obligații de vreunul dintre ele. Îşi va putea controla gândul şi va putea realiza orice lucru instantaneu. Va putea să se elibereze de Convingerile ce îl leagă de paradigmele create de temeri. Unor vindecători le este teamă să folosească acest Plan, crezând că vor ajunge la „Dumnezeul lui Dumnezeu”, dar Creatorul ne spune că e doar un pas către implinirea dreptului nostru din naştere de a face parte din Tot Ceea Ce Există, fără nici un fel de separare. Ei se pot elibera de convingerile limitatoare care îi leagă de paradigma creată de teamă.

Pentru programări mă puteți suna, dacă doriți, la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai FătulescuTerapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono, NLP și Holistic, Consilier de Dezvoltare Personală, Spirituală și de Afaceri

 

 

 

 

 

Un răspuns la „528 de Hz, frecvența la care ne conectăm cu Sinele nostru Superior

  1. Salut mihai!
    As avea si eu o intrebare la care poate imi poti da tu cateva sfaturi..off..am citit ce ai postat despre boli si afectiuni caci ma intereseaza sa pot cumva face ceva pt sufletelul meu pereche care are cateva probleme nu stiu daca sa le incadrez la grave sau la mai putin grave gen merg la spital ,domn doctor cutare cutare …aaaaa,pai nu avem ce sa facem ca sa vedeti nu stiu ce…strecor 2milioane…stati putin ca se poate totusi sa facem nu stiu ce si nu stiu ce…pffff galant domnul doctor acum..si de asta zic ca nu ma prea pricep la afectiunile astea fir ar ele…si as dori sa apelez la tot ce e cu putinta pt a putea obtine daca e cu putinta putin ,un mic ajutor de la tatal ceresc..cert este faptul ca fiinta aceasta pe care o iubesc si ma iubeste nu este altceva decat sufletul meu pereche!!!toata stima mihai

    Apreciază

Lasă un comentariu